Måndag

 
Vaknade upp imorse med rejäl träningsvärk i benen och magen
och ett litet leende på läpparna. Bra start på dagen och denna vecka!
Träningen går bra, jag blir starkare och musklerna börjar synas mer
och mer. Underbart! Kände mig jättemotiverad imorse när jag
vaknade, därav leendet på läpparna. Det är så roligt när det går
framåt. Trots träningsvärk i flera muskelgrupper längtar jag efter
dagens gympass som blir ikväll. Men innan det ska jag arbeta hela
dagen lång och ha ett möte. Hoppas ni får en bra måndag!

Kommentarer
Postat av: Kajsa-Stina

sv: Tack så mycket! Vad kul att du gillar det :)
Ja men visst. Känner igen det där också med att när man är mer aktiv så blir man ju automatiskt mer hungrig. Och det är ju viktigt att fylla på extra då också när man tränar. Man ska ju givetvis äta även fast man inte tränar men när man tränar så behövs det ju extra dels för att man inte ska gå ner i vikt och dels för att man inte ska tappa muskler :)

Ja det är jättetråkigt att jag hoppade av gymnasiet. Det är ju 3 år sen i år jag gjorde det så mina klasskamrater tog ju studenten förra sommaren så det känns ju lite surt att man inte gick kvar för då hade ju jag också haft en utbildning nu. Man tänker mycket att fan bara jag hade stått ut så hade jag haft en utbildning iallafall att stå på och kanske att jag skulle jobbat nu osv. Har ju ingen motivation alls till att plugga eller jobba just nu. Hoppas det kommer till mig snart :)
Vad kul att du fått heltidsjobb sen i mars i år! Är detta nånting som du kommer vilja jobba med hela livet och som du trivs med? Jättekul om det skulle vara så :)

Ja ugnen är en bra uppfinning när man ska laga mat osv haha. I stekpannan så kan dom ju bli brända och jävliga också och det är ju inte gott. Haha ja eller hur. När man pratar om mat så kan man bli hungrig även fast man inte åt för så längesen :)

Jag känner också att det är bra att utmaningsdagen går bra och att jag till och med kan längta till den dagen också haha. Just nu så har jag ätit hamburgare, strips, dricka och tillbehör i några veckor och det känns lite tryggt på nåt sätt. Finns ju en del andra maträtter som jag skulle behöva utmana med också men har inte vågat mig på det ännu men jag ska göra det så småningom :)

Ja usch för denna jävla ångest som kan infinna sig när som helst under dagen utan att man är förberedd på det alla gånger.
Vad skönt att maten gick bra för dig igår och träningen :) Lät ju supergott det du åt :) Jag äter ju om man säger rejäla måltider både till frukost, lunch och middag. Och sen på mellanmålen så dricker jag antingen näringsdryck eller annat mellanmål som motsvarar samma kalorimängd liksom så det blir en del kan man säga! Men jag måste ju gå upp några kilo till i vikt och du med men det vet vi ju båda. Jävla känslor som ska ställa till det för oss emellanåt. Jodå hamburgaren och det gick ner igår utan problem haha. Fick inte ens ångest efteråt :D Tycker det är så jävla gott och njuter av varje tugga haha. Det trodde jag inte för bara några månader sen :)

Nu ska jag snart åka in till sjukhuset för vägning och samtal med min samtalskontakt. Jag ser inte fram emot det alls för är inte nöjd med min samtalskontakt. Tycker mest att vi står och stampar på samma ställe utan att komma nånstans. Tycker inte heller att jag får rätt hjälp utan vi pratar liksom inte om mina problem utan bara kör på i samma race som vanligt :( Träffar du nån som du pratar med eller har du gjort det nångång? <3

2014-10-06 @ 09:07:16
URL: http://www.anorexinojag.blogg.se
Postat av: Sara

Underbart att vakna upp så :)

SV: Förlåt för sent svar, haft fullt upp med dopet för min dotter :) Lägg i riset lite innan, så att det får den krämigheten som risotto ska ha, låt det koka iallafall 3 minuter själv :)

2014-10-06 @ 09:52:54
URL: http://www.baakochmaat.blogg.se
Postat av: Louise Dalman

Ååå vad skönt med träningsvärk!
jag längtar efter den känslan jag med! 1 vecka sen ja träna, och de kryper mer och mer i kroppen nu :(

Hoppas verkligen förkylningen ger med sig snart, har fått en jobbig hosta nu med :(

ha en bra dag!

2014-10-06 @ 10:29:36
URL: http://louiseberglund.blogg.se/
Postat av: Anonym

Sv; ja sjukt goda hehe :D

2014-10-06 @ 11:13:11
URL: http://fbb.blogg.se
Postat av: Anonym

Hoppas du få en bra start på veckan

2014-10-06 @ 11:26:19
URL: http://brunetpetra.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

Vad har du för E-postadress?: (publiceras ej)

Vad heter din blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0