Tisdag

 
Gårdagen rusade verkligen iväg! Hade fullt upp med jobb,
mathandling på ICA Maxi och ett kort men effektivt gympass
innan jag hamnade i soffan framför The Big Bang Theory.
Vad bjuder den här tisdagen på då? Egentligen samma sak
som gårdagen minus handlingen. Ikväll blir det ett svettigare
pass på gymmet med löpintervaller, hatkärlek till det.
Innan jag intar löpbandet väntar många timmars jobb och ett
möte med hemsjukvården, så nu är det dags att fylla magen
med en ordentlig frukost för att orka med dagen.
Vad ska ni göra idag?

Kommentarer
Postat av: Kajsa-Stina

sv: Det är alltid jobbigt att skiljas från personer och inte veta när man kan ses nästa gång :( Usch så jobbigt det är. Men skönt iallafall att ni vet att ni kommer att träffas en gång till innan du åker hem och hälsar på. Det är skönt att veta det iallafall och se fram emot det. Så synd bara att det inte kan bli på en helg då han jobbar :( Men en vardag är ju bättre än ingenting iallafall :) Så det är den 18e december du åker upp hit! Vad roligt. Precis om en månad då hihi :) Hur länge stannar du här? Hur känns det att komma hem igen och hälsa på? Trivs du i din hemstad eller hur känner du? :)

Det är helt underbart med julmarknader och julskyltningar tycker jag. Mysfaktor deluxe på det :) Jag vill också börja julpynta! Vi brukar alltid pynta till första advent men även lite i förväg så som nästa hela eller sådär. Det är viktigt med ljuset och pyntet i det här mörkret tycker jag. Det gör så mycket om det lyser upp litegrann för humöret. Älskar julen och är så tacksam att det snart är jul :) Älskar att baka kring julen också då det finns så mycket gott man kan göra. Alltifrån lussebullar till pepparkakor, knäck, mandelmassegodisar osv! Så gott med hemmagjorda köttbullar också som du ska göra tills Johan kommer :) Vad har du i dem? Jag har själv provat att ha julmust i vilket är jättegott! Låter ju lite konstigt kanske haha men man har det istället för vätskan när man blandar med ströbrödet. Mums :)

Vad skönt att träningspasset gick bra :) Älskar att köra olika övningar och få känna att hela kroppen jobbar liksom och gör sitt :) Har du olika dagar som du kör olika muskelgrupper o så? Att du tex på onsdagar kör en muskelgrupp och på fredagar en annan osv? :) Själv så hade jag en bra dag. Var in till sjukhuset för vägning och samtal vilket gick bra så det känns skönt. Sen träffade jag en kompis en stund och på kvällen var jag hemma och myste med familjen :)

2014-11-18 @ 09:17:37
URL: http://www.anorexinojag.blogg.se
Postat av: Emma

fin bukett! :D ha en jätte fin tisdag!

2014-11-18 @ 10:31:30
URL: http://www.nattstad.se/februariibarn
Postat av: Lilla Malin

Hoppas du får en bra dag och att mötet går bra! För min del blir det lugnt igen. Ska fortsätta min rensning lite här hemma.

Postat av: patriciac.blogg.se

Jag skulle så gärna vilja bli nästa veckas blogg på besökstoppens sida så gå gärna in och rösta på Lillans blogg där http://bloggar.besökstoppen.se/

2014-11-18 @ 15:15:16
URL: http://patriciac.blogg.se/
Postat av: Joanna-Livet med Asperger syndrom och kronisk smärta

så fina blommor

2014-11-18 @ 16:03:12
URL: http://domkallarmighannes.com

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

Vad har du för E-postadress?: (publiceras ej)

Vad heter din blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0