Pytt i panna med vitlökskvarg
att göra pytt i panna! Hemgjord är så mycket godare än köpes och
du kan själv välja vad du vill ha i. Jag gjorde denna maträtt på valborgs-
mässoafton då jag hade ett par potatisar och ett paket korv i kylen
som behövde ätas upp. Receptet blir cirka 2 portioner.

5 potatisar
2 chorizokorvar
1 gul lök
1 morot
Paprikapulver
Naturell lättkvarg
1-2 vitlöksklyftor
Gör såhär:
Skala och koka potatisen i lättsaltat vatten cirka 20 minuter eller tills
de blivit mjuka. Låt svalna. Gör under tiden vitlökskvargen genom att
blanda naturell kvarg med 1-2 pressade vitlöksklyftor, rör om. Skala
morot och lök, skär i mindre bitar. Skär även potatisen och chorizo-
korvarna i mindre bitar. Stek morotsbitarna i lite margarin i stekpanna
någon minut tills de blir lite mjukare. Ha sedan i lök, potatis och korv
och stek några minuter så löken och korven mjuknar. Krydda med
paprikapulver. Servera med vitlökskvargen.
sv:
4 dagar =)
Perfekt maträtt att göra på "rester":) Längesedan jag gjorde pyttipanna.
sv: Åh, så du minns att vi pratade om det:) Ja, vi har ju tänkt åka uppåt i några somrar nu, men först så bröt pappa benet och förra året blev det mitt älskade Skåne istället:P. Åh, ärligt talat vet jag inte vad det är jag vill se uppåt:P Så du får ju gärna bomba mig med tips hihi.
kramar
Så smart och gott är det också :)
sv. Visst är det! Jag skulle vilja se Disney's nya film: "Tomorrowland: A world beyond". Har du någon annan du skulle vilja se på bio? :)
Ja, den 16 juli nästa år så smäller det!
Jag har aldrig tyckt om pytt i panna men vitlökskvarg lät ju klart intressant.
SV: Han har 4 veckor.
sv: åh, smarrigt, och det här ovan också. Peppig husmanskost :) Jag har ätit jääättegott den här veckan, är helt nöjd med mig själv ^^
ÅH men yumm :) Låter ju så gott!! Bra tips fina du!