Stekt fisk med äggsås
Som ni vet älskar jag fisk och potatis, så detta är verklig en rätt
för mig: Stekt fisk med äggsås. Yummie!
för mig: Stekt fisk med äggsås. Yummie!


Ingredienser:
400 gram torsk
3 msk ströbröd
1 msk flytande margarin
2 msk vetemjöl
4 dl mjölk
2 kokta kalla ägg
Salt, peppar
Gör såhär:
Sätt ugnen på 225 grader. Lägg fisken i en smord ugnsform.
Strö över ströbröd och salt. Ringla över flytande margarin.
Stek fisken i mitten av ugnen cirka 15 minuter. Värm 1 msk
flytande margarin i en kastrull. Tillsätt vetemjöl och rör så att
det blir blandat. Späd med mjölk och låt såsen koka under
omrörning i 5 minuter. Hacka de kokta äggen, tillsätt dem
tillsammans med salt och peppar, rör om.
Servera fisken med äggsåsen och kokt potatis.
400 gram torsk
3 msk ströbröd
1 msk flytande margarin
2 msk vetemjöl
4 dl mjölk
2 kokta kalla ägg
Salt, peppar
Gör såhär:
Sätt ugnen på 225 grader. Lägg fisken i en smord ugnsform.
Strö över ströbröd och salt. Ringla över flytande margarin.
Stek fisken i mitten av ugnen cirka 15 minuter. Värm 1 msk
flytande margarin i en kastrull. Tillsätt vetemjöl och rör så att
det blir blandat. Späd med mjölk och låt såsen koka under
omrörning i 5 minuter. Hacka de kokta äggen, tillsätt dem
tillsammans med salt och peppar, rör om.
Servera fisken med äggsåsen och kokt potatis.
Kommentarer
Postat av: Lena Kronvald
Åh så gott! Måste laga detta snarast! :)
Postat av: J
sv:
japp!
Postat av: Sara
Mums så otroligt gott ! <3
Postat av: Linda
Låter gott!!
Postat av: Jenny Karlsson
sv: Tack så mycket :)
åh vad gott :)
Trackback