Dag 331 på årsutmaningen

 Bild från när jag bodde i Umeå och hade satt upp ljusstakarna


Dag 331: Om du sätter upp adventsljusstakarna idag,
blir du först på din gata eller har fler startat julen redan?
Jag satte upp ljusstakarna under helgen men jag var absolut
inte först. Det finns folk här på området som haft julstjärna
och julbelysning sen slutet av september. Alldeles för tidigt
tycker jag! Nu när advent börjar närma sig så tycker jag det
är läge att ta fram adventsljusstakarna men inte i september..

Kommentarer
Postat av: Kajsa-Stina

Vi brukar också vara tidiga med julpyntet men det finns dom som är ute ännu tidigare än oss haha och dom har dessutom kvar julgrejerna jättelångt in på det nya året! Typ februari mars :D

sv: Ja det är verkligen hemskt med den här äckliga ångesten som kommer i tid och otid. Känns lite bättre idag iaf men det är ju inte helt bra tyvärr. Hade ett långt samtal igår med mamma om det här och fick lite stöttning där iallafall. Pappa däremot är det svårare med.. Han vet inte riktigt hur han ska bete sig för att hjälpa mig. Det enda jag begär är att någon lyssnar och finns där men han känner väl att han vill kunna bidra med något mer egentligen.

Som du säger så är det nog mycket inbillning som ställer till det för en. Men det är ju sant att jag har gått upp i vikt och då tycker ju jag att det klart syns också. Särskilt i ansiktet/magen/benen/armarna/rumpan/ja hela alltet egentligen.. Men det är bara att försöka acceptera att det är så det är nu. Att jag måste gå upp mer i vikt för att komma till en sund normalvikt. Men grejen är den att jag är inte nöjd med mig själv när jag ser ut som ett benrangel men jag är inte nöjd över att jag måste gå upp heller.. Jävla känslor :( Hoppas iallafall att KBT:N kan sätta igång snart så man får lite annat att tänka på och jobba med. Men helst av allt skulle jag ju vilja komma till ett behandlingshem och få professionell hjälp men det är väl bara ett önsketänkande. Lär ju inte få någon remiss tyvärr.

Nog pratat om mig nu haha! Hur mår du själv idag och vad hittar du på efter jobbet? :) Lät som du hade en mysig kväll igår med halv åtta hos mig! Synd att det är sista avsnittet för säsongen nu :( Men snart ska dem väl spela in en ny säsong och man kanske skulle söka dit? Iallafall du kan ju göra det. Du verkar ju jätteduktig på att laga mat :D

Åh den lunchen du ska äta idag låter ju bara för smarrig alltså :D Älskar panerad rödspätta med potatis och remouladsås. Yummie! Åt det i veckan jag med men då var det panerad kolja :) annars åt jag en god kycklingsallad med bulgur och massa godsaker och tzatziki. Idag igen ;)

kramar <3

2014-11-27 @ 13:57:16
URL: http://www.anorexinojag.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

Vad har du för E-postadress?: (publiceras ej)

Vad heter din blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0