Dag 329 på årsutmaningen

 Några av årets julklappar


Dag 329: Har du börjat köpa julklappar ännu?

Jag har redan köpt färdigt alla, haha. Så skönt att slippa
stressa med det, nu kan jag istället fokusera på julpynt och
julbak. Jag brukar vara ute i god tid varje år med julklapparna
och så var det även i år, redan i september hade jag köpt
de flesta klapparna.

Kommentarer
Postat av: Petra

håller med dig det är skönt att vara ute i god tid

2014-11-25 @ 13:24:41
URL: http://brunetpetra.blogg.se
Postat av: Kajsa-Stina

Så fina julklappar :D Älskar att slå in julklappar jag med. Att göra dem så snygga som möjligt och lägga ner sin själ i dem liksom haha.

sv: Marabou är bland den bästa chokladen jag vet. Och paradisasken och twistpåsen och massa annat i och för sig haha. Jag har inte smakat Marabou salta mandlar faktiskt. Var ett tag sedan jag åt choklad överlag. Får våga mig på det nu snart och då ska jag testa den då jag älskar nötter också :)

Jag hoppas också att KBT:N kommer funka super på mig men det tror jag. Det gäller att han en bra inställning till det hela så tror jag att det mesta brukar gå ens väg faktiskt :) Jag har ingen aning om vad man gör när man behandlar med KBT. Eller jag vet ju vad bokstäverna står för men inte hur man blir hjälpt av dem i praktiken eller vad man ska säga. Men vad jag vet. Det lilla jag vet är att man ska utsätta sig för det som man tycker är jobbigt. Jag hatar ju att få ångest ( vem gör inte det egentligen haha ) men då istället för att undvika den ska jag möta den. Om jag vet att jag kommer få ångest av en speciell maträtt så ska jag utmana med att äta det just för att våga möta ångesten och hantera den då jag väl drabbas av den. Att undvika problemen in i det längsta är aldrig bra då man aldrig kommer bli fri oron eller ångesten kring just den maträtten tex. Så jag får se hur det går för mig. Det är ju inte "bara" maten vi ska jobba med utan även mitt självförtroende och min självbild behöver sig en rejäl skjuts i rätt riktning då det försämrats under mina sjukdomsår. Hur är ditt självförtroende? Har du en bra självbild och är nöjd med dig själv mestadels? :)

Hur mår du själv annars idag? Själv så har jag en sämre dag faktiskt då jag mått ovanligt bra i en veckas tid. Klart att ett bakslag i måendet skulle komma förr eller senare och idag slog det till. Hoppas det försvinner under dagen och att jag får vara ångestfri imorgon. Hur har din arbetsdag annars varit och vad körde du för pass på gymmet? :)

2014-11-25 @ 14:02:06
URL: http://www.anorexinojag.blogg.se
Postat av: Frida

Åh vad skönt det måste kännas! Jag har bara börjat... till min pojkvän och min mamma! Känner mig liiite stressad eftersom jag inte har en aning om vad alla andra ska få! :/

2014-11-25 @ 23:08:41
URL: http://positivethought.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

Vad har du för E-postadress?: (publiceras ej)

Vad heter din blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0