Quote

Minionerna vet hur söndagar ska vara!

Kommentarer
Postat av: Carolina Thoor

Ja, dem vet hur en perfekt söndag ska vara, haha! :D

Sv; ja, det är härligt att vara igång och träna! Dock har jag bara hunnit att träna.. fem gånger, men det är för att jag kör på varannan dag om du förstår vad jag menar? Dels hoppade jag över en dag då var hemma hos killens mamma :)
Ja, jo det är sant att jag kan använda mig själv som redskap. Men dessvärre så är jag dålig på det. Speciellt då det är ett fullt hus. Jag skulle kunna träna ifall att enbart killen är hemma, men då även killens pappa är hemma känns det bara konstigt ^^, så får allt se hur jag gör imorgon efter mitt dagpass!

Ja, jo, jag vet också vad som händer i kroppen av socker. Kanske inte lika påläst som andra, men jag kan ju sådant men jag känner att jag inte vill helt fördjupa mig i sådant! :)
Ja, jo det kan jag hålla med om!

Usch då, låter inte alls trevligt! Ja, jag förstår att du blir hemma resterande dagar på den här veckan. Hoppas att du känner dig bättre till måndag iallafall. Inte så kul att vara borta från jobbet hur länge som helst! :(

2016-04-28 @ 15:21:05
URL: http://knaset.blogg.se/
Postat av: NICOLE

Precis så ja ;)
SV: tack så snäll du är! Tack! Jag kämpar på =) Jag rejsade på som bara den igårkväll så typ 23.40 skickade jag in den så jag hann sova lite innan jag gick upp 5.15 =)
Nä det är ju verkligen viktigt för dig att stanna hemma med tanke på vilka du träffar på ditt jobb!

Hm nja det är väl Biggest loser men det hade du redan sett sa du. Hoppas du har hittat något. Kanske halv åtta? Eller du blir du nog bara hungrig ;) Jag ser ett avsnitt av det nu nämligen =)

2016-04-28 @ 16:09:55
URL: http://nwistrand.forme.se
Postat av: Flisan

sv: tack detsamma :)

haha sant :D

2016-04-28 @ 16:19:51
URL: http://nouw.com/fbb
Postat av: JoJo

så himla bra citat! :)

sv; hihi ja visst är det fint? :D har du inte fått din nya telefon än? det trodde jag :o

ja jag ska absolut ta och kolla på den filmen. den verkar intressant som fan!

det låter smart av dig att undvika cardion så du inte får tillbaka dom problemen du hade med ätstörningen. så blir glad att hör att du tänker så vännen! :) jo men det är nog bra att vara utan ett bra tag, så det inte triggas igång igen. det kanske inte gör det lika lätt om du har varit utan cardion ett bra tag.

jag håller tummarna för dig att du blir frisk snart. är ju aldrig roligt att vara sjuk :( hoppas att du får en mysig helg tillsammans med din mamma :) <3

2016-04-28 @ 19:44:29
URL: http://nouw.com/rockdoll
Postat av: Erika

Helt rätt :)

2016-04-28 @ 20:42:33
URL: http://icanpikan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

Vad har du för E-postadress?: (publiceras ej)

Vad heter din blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0