Tisdag

 
Godmorgon tisdag och sista september! Jag har sovit som en
prinsessa inatt, det tunga benpasset och de goda nyheterna från
jobbet gjorde sitt. Har klivit upp ur sängen för en stund sedan
och nu ska jag mätta magen med lite yoghurt och müsli, nomnom.
Sen är det dags att promenera mot jobbet för en ny arbetsdag väntar
och återigen är schemat fullspäckat. Under förmiddagen ska jag
skriva utredningar och eftermiddagen spenderar jag på ett möte.
Kvällen bjuder på ett gympass där biceps och triceps ska tränas.
Hoppas på ett lika bra pass som igår! Vad ska ni göra idag?

Kommentarer
Postat av: Clin

Mums!
Hade gärna vänt mig om och sovit några timmar till när klockan ringde. Men bara att släpa sig till jobb.
Är så sjukt trött! Och ändå sov jag 3timmar igår när jag kom hem. Galet

Jag älskar att läsa men det är inte alltid man finner tiden till det tyvärr.
Hoppas du får en underbar dag.

2014-09-30 @ 07:09:44
URL: http://emmaclin.blogg.se
Postat av: Kajsa-Stina

Mums vad gott :)

sv: Tack snälla! Vad kul att du gillar tipsen :) Ja men eller hur! Frukost är så jäkla gott ju. Bland de bästa målen på dagen helt klart. Hihi ja jag får börja lära mig tycka om och dricka kaffe. Hur dricker du ditt kaffe? Svart eller med mjölk eller hur dricker du det? :)

Alltså jag blir så jävla arg av hur tjejer kan påverka en och trycka ner en så man mår skitdåligt rent ut sagt. Killar har inte det där psykiska beteendet som trycker ner en och som får en att mår jättedåligt. Tjejer har den förmågan tyvärr att trycka på rätt knappar och göra en väldigt illa. Du är inte ensam om att hata nån. Hata är ett starkt ord men jag hatar också verkligen vissa människor alltså. Idioter är dom helt enkelt i mina ögon. Har lust att bara ge dom en riktig smäll på käften men det räcker inte. Ingen ska behöva få uppleva att må såhär dåligt och ha anorexi. Man kan inte ens önska sin värsta fiende det. Men dom tjejerna som behandlat dig så illa borde få smaka på nåt annat jävligt jobbigt. Inte anorexi men nåt annat. Nu är jag ond men jag blir så jävla arg hur dom beter sig. Jag trodde också att jag skulle bli lyckligare om jag blev smalare. Även fast jag var smal innan jag fick anorexi också så tänkte jag att om jag blir ännu smalare så blir jag jättenöjd och lycklig med mig själv. Så blev det ju verkligen inte. Jag blev aldrig nöjd utan det fortsatt i en ond spiral tills jag hamnade på bup första gången. Sen så har jag ju även varit på vuxen. Det är ju från att man är 18 och då var jag på tvångsvård förra året och i somras skrev jag in mig själv i nån vecka för att komma på fötter igen. Nu är jag hemma och ska gå upp några kilo till men hemma :)

Åh jag är precis likadan som dig. Jag har en dag i veckan då jag äter nånting som jag har lite svårare med att äta. Så på söndagar så äter vi i familjen hamburgare med strips och tillbehör, dricka och hela alltet. Och jag kan till och med längta till den dagen då vi ska äta det där för att det är så himla gott haha. Medans andra dagar mitt i veckan kan kännas helt sjukt jobbiga av att bara komma på vad man ska äta till middag liksom. Då kommer massa förslag i huvudet. Man resonerar med föräldrarna hit och dit och tänker bara på att nej det är inte nyttigt men det är nyttigare än det och sen blir det bara kaos i huvudet. Har du svårt att komma på vad du ska äta till middag tex eller går det bra för dig? Det kanske är olika från dag till dag i och för sig :)

Jag ska verkligen se om jag har möjlighet att få byta samtalskontakt. För just nu känns det som att jag inte vill åka dit nästa vecka överhuvudtaget så jag får se om man kan ordna det på nåt annat vis eller hur man gör. Åh vad glad jag blir att du vågar öppna dig för mig och prata om dina problem. Jag har också egentligen svårt att prata om mina problem. Hade jättesvårt med det till en början men eftersom jag varit sjuk i såpass många år nu så känns det mycket lättare att prata om det faktiskt och det är bra att prata med andra som är i samma situation för vi förstår varandra och kan peppa varandra <3

Det är precis som för mig. Så jävla jobbigt när dom säger till en att man ska gå upp mer i vikt. Vi vet ju både du och jag att vi måste gå upp i vikt men när man känner sig tjock redan så är det klart att man är livrädd för att gå upp mer. Jag tror att jag kommer att bli jättetjock. Även fast innan jag blev sjuk då jag var smal och vägde mer så var jag nöjd med mig själv. Jag kan kolla på gamla bilder och tänka gud vad smal och fin jag var där och det var innan jag fick anorexi. Och så jämför man sig med nu och ba jag är fan tjockare nu fast det ju såklart inte är så. När man är underviktig så är ju tankarna så starka också och det blir till ens verklighet fast det bara är en känsla och tanke. Det är så jobbigt :(

2014-09-30 @ 09:15:43
URL: http://www.anorexinojag.blogg.se
Postat av: LindaViola - mamma till två!

sv; Samma här :)

2014-09-30 @ 09:49:36
URL: http://lindaviola.blogg.se/
Postat av: Liborius

men åh vilka goda mackor!! Idag ska jag till tandläkaren, plugga och fixa lite :)

sv. jag fick reda på att jag kom vidare till morgondagens intervju:) så nu hoppas jag att det går vägen! Är ju arbetslös efter den här veckan...Det är kundtjänst inriktat mot ekonomi- och kreditfrågor. Jag är ju utbildad ekonom så det känns ändå som en helt okej start in i arbetslivet :)

2014-09-30 @ 10:01:26
URL: http://liborius.se
Postat av: Ida Gratte

Gud så gott :D

2014-09-30 @ 10:40:34
URL: http://idagratte.blogg.se/
Postat av: carolines

Go frukost! :D jag själv ligger och väntar på frukost på sängen, man fyller ju bara år en gång om året ;) haha

SV: Ja jag får göra det! :D

2014-09-30 @ 11:37:13
URL: http://carolines.for.me/
Postat av: MATILDA ROSQVIST

så gott! :)

2014-09-30 @ 14:15:45
URL: http://matildays.se

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

Vad har du för E-postadress?: (publiceras ej)

Vad heter din blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0