Söndag

Vem somnade igår strax efter 21.10? Jo jag! Tidigt för att vara
lördag men det var väldigt skönt ska jag säga er. Att somna i en
renbäddad säng är så härligt. Strax efter 06 imorse tyckte John
Blund att jag hade fyllt på mitt sovkonto nog och sovit färdigt.
Begav mig då till gymmet där det blev cardio och ett benpass.
Skönt nu efteråt men imorgon lär jag inte kunna gå, haha!
Nu ska jag ordna en brakfrukost (samma som igår ↓) och avnjuta
den framför tv:n med tända ljus. Klockan 11 väntar tvättstugan
och sedan är dagen oplanerad. Har ni några planer för dagen?
 
 Knäckebröd med ägg och kaviar,
rågbröd med ost och marmelad
samt
vaniljte. Bästa frukosten!

Kommentarer
Postat av: Kajsa-Stina

Kan vara så skönt att somna i tid för en gångs skull och dessutom somna i en renbäddad säng. Alltså det är så skönt!

sv: Jag älskar den kombinationen på morgonen alltså. Så gott! Vad brukar du äta för yoghurt? Har du naturell eller har du smaksatt? Själv så kör jag på fil. Tycker det är så gott :)

Ja det har sina för och nackdelar med att gå hemma och inte göra nånting. Man blir liksom nöjd med hur man har det men samtidigt känns då jobb skrämmande. Jag vet inte vad jag vill syssla med i framtiden och jag har ingen motivation till att plugga eller jobba nu. Hur blir det då om några år då känner jag? :( Men man kanske tänker annorlunda då får man hoppas. När man inte mår bra i sig själv så ser man nog bara problem och inga lösningar.

Lösviktsgodis är det bästa som finns alltså. Eller bland det bästa som finns haha. Tycker också om att testa nya smaker. Och det är inte ofta man blir besviken ändå. Har även sett människor som provsmakar godis i affären för att se om dom är goda och värda att köpa haha. Men tänk och bli påkommen av att göra det då? Pinsamt värre! Och som du säger så är också choklad och lakrits favoriter hos mig. Kommer ihåg när man var liten och åt lördagsgodis. Det var ju höjdpunkten på veckan det att stå där med sin godispåse och välja och vraka och lägga ner allt möjligt gott man kan tänka sig. I och för sig kunde jag äta godis lite när som då haha. I min familj hade vi inte bara lördagar som godisdag så det var ju en lyc tyckte man då :)

Jag hade en fin lördag igår. Var hemma och tog det lugnt med familjen och myste på framför tvn. Vi kollade på Så mycket bättre. Såg du det? :)
Lät som du hade det mysigt också igår med katten. Skulle också vilja ha katt som vi hade förut men eftersom min bror är allergisk så går det ju inte. Får väl skaffa det då jag flyttar hemifrån. Eller om han hinner flytta hemifrån före mig haha. Skulle vara kul att bo själv men samtidigt tycker jag att det måste kännas ensamt. Jag är en person som är beroende av att vara med nån hela tiden och att då flytta hemifrån nu är då ingen bra idé. Dessutom så har jag ju inget jobb eller utbildning så det är nog inte aktuellt. När flyttade du hemifrån? :)

2014-10-19 @ 09:08:15
URL: http://www.anorexinojag.blogg.se
Postat av: Julia Müller-Sandvik

sv; Nää, det viktigaste är väl ändå att man mår bra av att träna :) Hur kul man än tycker att det är, mår man sämre av det ska man sluta. Tur att de allra flesta som tycker det är kul att träna också mår bra av det :)

2014-10-19 @ 11:02:50
URL: http://lorissalovebomb.blogg.se/
Postat av: michelle bergström

Älskar att lägga mig nyduschad i en nybäddad säng! Ska faktiskt bädda rent min säng idag :D Hoppas du får en fin söndag!

2014-10-19 @ 11:20:14
URL: http://michellebergstrom.forme.se
Postat av: Lilla Malin

Åå vad gott det såg ut då! Nu blev jag hungrig minsann :) Tvättstugan lät väl mindre roligt men det är ju ett nödvändigt ont.

För vår del ska vi besöka en gammal kompis till mig som nyligen fått barn så det blir lite bebisgos :)

Postat av: NICOLE

Haha nej!! Är inte alls avis på hur du sover haha :)
Men det är ju bra om/att du trivs! =)

SV: Ja det var SÅ GALET GOTT Mia så du anar inte! Jag var i himlen :)
Haha jaa men den är inte dum den heller.. förutom ägg då ;)

Vi hade superkul trots att vi gav oss tidigt :) Så härligt att bara dansa lite och sen gå hem :)

Igår var vi hemma hos en tredje tjej för att äta god middag, se så mycket bättre och äta/prata :) Hände sjuka saker inatt när vi skulle sova haha!!

Vi var hemma själva, och helt plötsligt så far rullgardinen upp så jag far på golvet och emelie hoppar i sängen under täcket och kurar ihop sig hahah, och Cornelia som var på nedervåningen tog trappan i typ 4 steg HAHA asså sjukt! Och så ramlade något i trappen också, skapligt rädda ;D

2014-10-19 @ 12:05:08
URL: http://nnnnicolee.blogg.se
Postat av: Emmy

OJ så tidigt, men härligt att ha gym avklarat så tidigt på dagen! :D

2014-10-19 @ 12:06:24
URL: http://eeemmylam.blogg.se
Postat av: Emelie

sv: Japp :) Jag ska väl vara med pojkvännen och sen senare blir det karateträning ;) Jag kan se att du inte har några planer mer än att du tränat! :)

2014-10-19 @ 12:07:55
URL: http://nattstad.se/bymelli
Postat av: fashion

Gott! :)

2014-10-19 @ 12:11:21
URL: http://nattstad.se/fashioninspiration
Postat av: JoJo

mums vilken god frukost! :)

sv; tack sweetie vad glad jag blir! :)

ja det håller jag med dig om, fazer känns lite lyxigare än marabou. :) såg nyss reklam för den med blåbär på tv. kanske borde ta och testa det ^^

haha perfekt att ha ett onyttigt skåp! jag har typ en onyttig hylla i alla fall. rätt högt upp så jag inte når allt som ligger där ^^

ja min lördag var mysig. är alltid trevligt att äta ute :) jag har köpt en färdigsats faktiskt som man bara ska blanda ihop med vatten, är lite lat av mig idag ;) men det blir jordgubbssmak på dom. jag hoppas att dom blir goda :)

2014-10-19 @ 12:53:27
URL: http://rockdoll.devote.se
Postat av: Sessie♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Så tidigt lyckas jag knappt aldrig somna, men det skulle nog behövas. Här blir det inte att vi kommer i säng för en runt halv tolv-tolv tiden, varje kväll.

Söndagar är verkligen en tråkdag tycker jag, eller jag får alltid söndagsångest. Speciellt om helgen varit ganska händelselös som denna varit. Vädret har ju gjort att man knappt kunnat vara ute:(

2014-10-19 @ 15:22:49
URL: http://sessie.se

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

Vad har du för E-postadress?: (publiceras ej)

Vad heter din blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0