Onsdag

 
Onsdagmorgon är här vilket betyder att halva arbetsveckan
snart är avklarad, skönt. Jag hoppas den här dagen blir
någorlunda lugn. Ska iväg på ett hembesök under förmiddagen
med bil så håll tummarna för att jag hittar dit jag ska, haha.
Efter jobbet är det dags för gymmet, ett pass för biceps och
triceps väntar och jag är så taggad. Lovely!
Vad ska ni hitta på idag?

Kommentarer
Postat av: Julia Müller-Sandvik

håller tummen. Här blir det jobb, jobb möte med vårdnadshavare, jobb, hem och typ gråta och sedan äta mat och sova- Är inte riktigt mig själv just nu.

2014-10-08 @ 06:39:42
URL: http://lorissalovebomb.blogg.se/
Postat av: Clin

hehe ja kaffe är väldigt viktigt på morgonen;)
Sitter med min andra kopp just nu.

Snart göra vid sig för jobb och hoppas man vaknar till liv innan de.

Hoppas du får en underbar onsdag

2014-10-08 @ 07:07:55
URL: http://emmaclin.blogg.se
Postat av: Carolina Thoor

Haha ja det hade varit väldigt weird haha xD
Nej, men det är så olika man kan äta det på. Hemma hos mig äter vi det som vanligt, chili con carne, med grekiskt bröd till. Sallad om man vill ha. Men hos Niclas pappa, då äter dem med ris, röran och sallad och salta nötter :o sedan baugette. Haha det var weird att äta så, men man måste alltid testa på :D men ris tog jag ej1

2014-10-08 @ 07:46:56
URL: http://knaset.blogg.se/
Postat av: Kajsa-Stina

Jag älskar onsdagar av nån underlig anledning? Kanske att halva veckan har gått och att dem värsta dagarna är över hiih :)

sv: Åh tack så mycket! Vad glad jag blir att du tycker det <3

Ja är precis likadan som dig. När jag gick i skolan så var det ju typ en grej att man inte skulle gilla fisk. Haha var det så för dig också att alla ungar liksom ratade fisken? :D Nu är det tvärtom. Älskar fisk. Såå gott! :D

Ätstödet som dom har att rekommendera här hemma är inget att rekommendera. Men tyvärr så är det de enda dom har att erbjuda som hjälp här tyvärr. Jag tycker dom borde bygga ett behandlingshem här eller iallafall utbilda personalen på avdelningen med rätt människor och med kunskap om anorexi och att dom fattar att det inte hjälper med att bara gå upp i vikt så mår man bra sen. Tankarna finns ju som sagt kvar där och spökar och säger åt en vad man ska göra och inte..
Vad obehagligt det låter med högt blodtryck. Hur fick du det som och har du det nu också? :( Min bror hade också högt blodtryck ett tag och i hans fall så berodde det på att han är lättstressad och fick det då pga det. Men nu är det bättre iallafall.

Jag skulle verkligen vilja ha mer kunskap om kost och träning för jag är väldigt intresserad av det. Hur har du fått tag på din kunskap eller vad man ska säga? Har du googlat efter kunskap eller har du haft nån pt och så? Jag har ju funderat på att skaffa en pt när jag får börja träna så att dom kan lära mig vad jag ska äta och träna och så. Har du fått några direktiv hur du ska äta och träna eller gör du som du känner? :)
Jag tror ju också att man inte behöver äta efter träningen eftersom att jag varit rädd att bli tjock om man skulle göra det men så är det inte alltså. Skönt att höra. Men du tränar ganska varierat och så och kör olika muskelgrupper varje dag eller? Hur många gånger i veckan tränar du? :)

2014-10-08 @ 09:33:21
URL: http://www.anorexinojag.blogg.se
Postat av: Neapocalypse - ・゚♥ ✞ - alternativ blogg & hästblogg ♥

Snart är det helg! Som jag längtar till lördag - då åker jag till Turkiet :DDD <3

2014-10-08 @ 10:04:58
URL: http://neapocalypse.blogg.se/
Postat av: MALIN

Fina fina du!

2014-10-09 @ 00:01:10
URL: http://malinkirstine.se

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

Vad har du för E-postadress?: (publiceras ej)

Vad heter din blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0