Söndag

Jahapp då var söndagen här igen.. Varför ska helgerna gå så
himla fort? Visserligen är det bra om dagarna går fort så det blir
fredag för då åker jag till gubben i Växjö!
 

Imorse var det lite småtungt att kliva upp och bege sig till gymmet.
Sängen och dess värme lockade väldigt mycket men genom att
ligga kvar i sängen får jag inte den kropp som jag strävar efter, haha.
Pallrade iväg till gymmet och körde 25 minuter på crosstrainern
och sedan blev det ett grymt benpass. Jäkligt jobbigt under tiden
men skönt nu efteråt! Nu ska jag strax gå ut i köket och koka en
mugg kaffe och ta två äggmackor. Yummie! Klockan 11 väntar
tvättstugan och resten av dagen ska jag ta det lugnt i soffan, skönt.
 

Kommentarer
Postat av: Kajsa-Stina

Håller med dig om att helgerna går så förbaskat fort alltså!? :o Men skönt att du snart får träffa Johan igen så denna veckan känns lite lättare att ta sig igenom :)

sv: Jag älskar att gå omkring i affärer och leta julklappar. Tycker det är så mysigt med all belysning och pynt som kommit fram i butikerna nu och att man riktigt känner att snart är det jul :) Du vet. Jag och affärer haha ;) Älskar att gå omkring i dem och leta allt möjligt kul :) Skönt att du också börjat med julklappshandlingen då det ofta blir stress sådär innan jul. Bra att vara ute i god tid så man hittar det man verkligen vill ge bort och att det är genomtänkt och inte bara nånting man snabbköper för att ha en julklapp liksom :)

Vad skönt att du mådde bra igår och hade en fin dag :) Det är helt underbart att få vara ledig och ha massa tid över! Att man går upp tidigt och gör det man vill göra och sen att man resten av dagen fortfarande har mycket tid kvar till att göra annat. Det är jättesmidigt med matlådor då det som du säger sparar mycket tid. Att ställa sig och göra i ordning nånting när du kommer hem från gymmet på kvällarna är nog inte att rekommendera då det faktiskt tar tid att laga mat. Så då är det bättre att du gör det på helgerna när du är ledig och har för hela veckan. Och chile con carne som är så gott! Jag älskar det verkligen. Tänkte äta det för nån dag sen men det blev ändrade planer. Får äta det nu till veckan då kanske istället. Brukar du ha ris till det eller hur gör du? Vad brukar du ha för tillbehör? :)

Stockholm verkar vara en stressig stad tycker jag också. Vi brukar ju åka ner dit varje sommar och när man är där bara ett par få dagar så märker man inte av det så mycket men att vara uppe i det 24/7 är nog en annan sak tror jag också. En stad att åka och semestra i absolut. Men att bo där. Då måste man nog bli mer stresstålig först haha :) Har faktiskt aldrig varit i Göteborg innan och inte i Jönköping heller. Eller jo det har jag visste! Vi har ju släkt nere i Skåne och då när man är på väg nr dit så stannar man och tar en bensträckare och andas lite frisk luft haha :)

Hur mår du annars idag vännen? :)

Kramar <3

2014-11-09 @ 09:24:42
URL: http://www.anorexinojag.blogg.se
Postat av: Julia Müller-Sandvik

sv: Vegansk kost, inte bara vegetarisk :) Jag skulle köra en vecka, och det har jag gjort nu, men fortsätter nog en vecka till eftersom min mage och mitt samvete mår så bra av det :) Rätt som det är fortätter jag hela november!

2014-11-09 @ 09:54:04
URL: http://lorissalovebomb.blogg.se/
Postat av: Petra

aha okej har du nån favorit glögg?

2014-11-09 @ 10:49:04
URL: http://brunetpetra.blogg.se
Postat av: Emma & Julia

Helgerna går så fort ja! :O

2014-11-09 @ 11:34:54
URL: http://xoxo.blogg.se/
Postat av: Emma & Julia

Vad duktig du är som gymmar en söndag!:)

2014-11-09 @ 15:02:42
URL: http://xoxo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

Vad har du för E-postadress?: (publiceras ej)

Vad heter din blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0