Onsdag

 
Godmorgon mitt i veckan! Tänk att det redan är onsdag, tiden går
så fort och vips så är det advent. Inte länge kvar nu, gissa om jag
längtar! Så mysigt att det snart är dags för julpynt och lusse-
bullsbak. När ska ni börja julpynta? Jag funderar på att ta upp
lådorna med julsaker någon dag efter jobbet men idag blir det inte
i alla fall. Idag satsar jag på gymmet och ett bra biceps/tricepspass
istället. Måste skippa cardion idag då jag under gårdagens
löpintervaller fick en sträckning eller nerv i kläm i vaden så jag
har lite ömt. Igårkväll haltade jag till och med, inte kul! Därför blir
det att träna överkroppen idag. Vad ska ni hitta på för spännande?

Kommentarer
Postat av: Kajsa-Stina

Så fin du är! :) Och jag håller med dig om att tiden går sjukt snabbt :D Men jag gillar det! Önskar det kunde vara jul nästa vecka typ haha. Men snart är det ju det som sagt så det är bara att hålla ut dem här fåtal veckorna som är kvar nu :)

sv: Åh så härligt att du stannar såpass länge här hemma när du väl kommer hem och hälsar på :) Förstår att det måste vara mysigt att få träffa familjen och släkten igen eftersom det inte blir så ofta ni gör det annars. Var du där uppe senast i somras eller när var det? :) Det är som med vår släkt. Den är utspridd över hela Sverige kan man säga. Eller längt norrut är här hemma i Sundsvall där det bor dem flesta. Annars så bor min moster nere i Skåne och hennes dotter med familj. Sen så bor min farbror med familj i Köping, och lite annan släkt i Hallstahammar och i Stockholm. Resten bor här upp så det känns skönt :) Förstår det måste vara jobbigt att ha så långt till klädaffärer osv. Ni har inte mycket alls uppe där du kommer ifrån då? Här hemma har vi ju Birsta City tack o lov och stan :D Men jag föredrar Birsta då dem har allt på ett och samma ställe. Älskar att gå omkring där. Dock var det ett tag sen nu men ska dit nånting snart igen och handla julklappar och gå omkring och titta där :) Ska du in där någon sväng när du kommer hem och hälsar på? :)

Det är nog jättebra för kroppen att ha olika dagar då man tränar olika muskelgrupper så inte kroppen vänjer sig vid en viss sorts övning liksom. Bra att ha variation i sin träning så kroppen får testa på lite olika saker för att bli stark! :) Längtar så mycket tills jag själv får komma igång och träna. Det är så härligt under träningspasset och efteråt. Man blir så stolt över sig själv och känner sig mycket piggare efter ett träningspass :) Åh aj då :( Hoppas att din sträckning känns bättre idag? Hoppas det går över fort så du kan återgå till det normala så fort som möjligt igen. Jag håller tummarna för det :) Det är ju så typiskt att när man kommit in i ett flow att man ska sträcka sig eller så. Det var ju som förra veckan efter jag hade gjort min intervju i tidningen. Allting var frid och fröjd och jag var glad och rätt som det var så låg jag på backen. Haha jag halkade och skrapade upp handflatan och knät. Det känns lite bättre nu iallafall tack o lov och det kan ju bara bli bättre och bättre så jag hoppas att det går över helt snart ( peppar peppar ) När du kommer hem och hälsar på över jul kommer du att träna någonting då eller hur ska du göra? Har dem gym osv i din hemstad? Ja det måste dem väl ha? :) Eller brukar du träna på annat vis än just gymmet också? :)

Annars så mår jag rätt så bra idag måste jag säga så det känns skönt. Ska åka in till sjukgymnasten om ett litet tag men innan dess ska melliset tas som blir en näringsdryck. Sedan får jag se vad jag hittar på :) Hur mår du annars idag och hur känns det i din vad? :)

2014-11-19 @ 09:10:03
URL: http://www.anorexinojag.blogg.se
Postat av: MATILDA

så fin! :) ha en perfekt dag, kram :)

2014-11-19 @ 10:00:04
URL: http://matildays.se
Postat av: JoJo

finis! :)

sv; ja det är ju det! kom precis på att jag har glömt bort att jag har en nutellaburk i ett av skåpen. hahah! <3

ja jag är precis som du när det kommer till julmarknader och allt som har med julen att göra. hihi! :) bortsett från att köpa julklappar då jag tycker att det är lite svårt att veta vad man ska köpa till vissa. ;o haha! jaa nästa helg får man äntligen börja julpynta, som jag längtar! :D

2014-11-19 @ 10:51:01
URL: http://rockdoll.devote.se

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

Vad har du för E-postadress?: (publiceras ej)

Vad heter din blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0