Onsdag

2012


Godmorgon "lill-lördag" och "mitt i veckan-dagen"! Skönt att det
snart är helg igen, längtar efter att få vara med min fina J igen.
Jag hoppas arbetsdagen går fort idag trots att jag har det rätt
lugnt på dagens schema. Inget hembesök och ingen vårdplanering
utan jag blir på kontoret hela dagen, skönt! Efter jobbet ska jag fira
denna "lill-lördag" med ett biceps/tricepspass och löpintervaller
på gymmet. Sen blir det en god middag, tända ljus och mys
framför tv:n med Diesel.

Brukar ni lyxa till det såhär mitt i veckan på "lill-lördagen" med
något extra gott eller så?

Kommentarer
Postat av: LIENE

Skönt med gym. Ska också gymma idag :)

Men nu säger jag hejdå då jag slutar blogga, men jag finns på instagram, youtube, facebook och mail. Kanske kommer jag också tillbaka för att skriva ett längre inlägg eller om vad som hänt i mitt liv.

2014-11-12 @ 09:19:36
URL: http://lifefromwithin.blogg.se
Postat av: Kajsa-Stina

Så skönt att det är onsdag! Älskar den här dagen av någon underlig anledning? Kan det vara för att det är mitt i veckan och snart helg!? Kanske kanske :D
Hoppas dagarna som är kvar till fredag går fort så du snart får återse Johan igen! <3

sv: Det känns verkligen så skönt att intervjun gick bra! Jag trodde jag skulle bli nervös och inte få fram ett ord men så fel jag hade! Orden bara sprutade ur munnen på mig och timmen vi spelade in flög bara sin väg haha :) Så det kändes skönt. Jag frågade reportern när artikeln skulle publiceras vilket hon inte kunde svara på men hon trodde den här veckan eller senast nästa vecka så det ska bli spännande! Blev även inspelad så att det kommer att komma ut i webb tv. Så då kommer alla att få höra min röst och dialekt. Herregud alltså! Mend et bjuder jag på :D Så när den publiceras i tidningen så kommer jag att länka den här på bloggen så att ni kan läsa den om ni vill :)

Näringsdryckerna jag dricker är faktiskt goda så det är ju bra. Annars hade det ju varit ännu värre att behöva tvinga i sig dom liksom. Jag har olika smaker på näringsdryckerna med bland annat, jordgubb, banan, choklad och aprikos. Supergoda verkligen :) Har din kompis också anorexi så hon behöver näringsdrycker? Jag tänker eftersom hon dricker dom på jobbet :)

Absolut! Jag håller med dig om det helt klart. Träningsvärk är en skön känsla och jag längtar tills jag får uppleva det igen. Jag längtar så mycket tills jag får börja träna :) Jag önskar dig lycka till på gymmet idag! :)

Vad skönt att ni försöker få till att träffas såpass ofta ändå som ni gör :) Jag förstår att det måste vara jobbigt att vara i från varandra när ni inte ses. Men jag tror att det håller kärleken vid liv också med att få längta efter varandra. Det kan vara bra att bo ihop också såklart men då är man ju uppe i varandra hela tiden på ett annat sätt. Då är det nog bra att man har sina aktiviteter som man gör på dagarna och att man ses på kvällarna och helgerna och även på vardagarna. Men att man även kan vara med sina kompisar och göra lite egna saker på tu man hand :) Ni får ha det så mysigt tillsammans i helgen då ni träffas :) Får man fråga hur gammal han är? Du är född 91? :)

Hur mår du annars idag och hur gick träningspasset på gymmet? :D

2014-11-12 @ 09:31:17
URL: http://www.anorexinojag.blogg.se
Postat av: Julia Müller-Sandvik

nä, ingen lill-lördag här inte, men det låter trevligt :)

2014-11-12 @ 10:57:07
URL: http://lorissalovebomb.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

Vad har du för E-postadress?: (publiceras ej)

Vad heter din blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0