Måndag

Då välkomnar vi en ny vecka igen! Tiden springer verkligen iväg
men just nu är det bra, då blir det ju fortare fredag och jag får
träffa min fina J. Men innan det är fredag ska jag först överleva
veckan, haha. Känner på mig att det blir många muggar kaffe idag
för att orka med dagen, var som en zombie när mobilen larmade
imorse.. Hoppas arbetsdagen går fort för sen väntar en tur till gymmet,
cardio och magövningar står på schemat. Nu ska jag mätta magen
med lite frukost innan det är dags att bege sig mot kontoret.
Hoppas ni får en bra måndag!

Kommentarer
Postat av: Kajsa-Stina

Skönt att ha saker att se fram emot så veckorna kan gå lite fortare! Och arbetsdagen brukar bli så mycket roligare när man har ett skönt träningspass att se fram emot :D

sv: Absolut :) Att bli uppskattad av sina kollegor eller andra människor är jättevärdefullt. Det gör så mycket med ens självbild och självfäörtroende då det ger en boost och man känner sig liksom allmänt bra på nåt vis :)

Jag älskar att fynda julpynt haha. Även fast vi har mycket grejer hemma redan så vill man ändå ha nånting nytt och variera med. Annars så blir det ju ofta samma grejer man ställer fram. Och pappa vill ju gärna ha en viss tomte på samma ställe eftersom det är hans givna plats liksom. Pappa vettu! Haha han är för gullig han :) Han och jag är dem som är mest julkär i vår familj. Även om heka min familj älskar julen så är pappa och jag dem mest jultokiga. Vi båda är som två barn på julafton haha. Pappa går omkring och klämmer på julklappar och sjunger julsånger. Så vackert så! :D

Att ni träffas såpass sällan du och din familj och släkt förstår jag måste vara jobbigt. Men då är det ju superbra att ni kan samlas allihopa på dem här högtiderna. Har din familj träffat Johan nångång? :) Eller har dem bara hört talas om honom i förbigående eller vad man ska säga hihi? :) Jag länhtar också tills jag har en pojkvän. Men jag känner att jag måste bli mer trygg och säker i mig själv först innan jag ger mig in i ett förhållande och delar med mig av mig själv till nån annan liksom. Jag måste nog vara med självsäker i mig själv för att tillåta nån annan att älska mig. Tror att det är bäst att jag försöker tycka om mig själv igen först :)

Mums! Din matlagning låter bara för god alltså! Dig skulle man ha som kock här hemma hehe! Eller om man kunde lära sig laga maten som du lagar. Egentligen behöver ju inte matlagning vara krångligt för att vara gott. Ibland räcker de med dem lätta ingredienserna och det blir jättegott! När man krånglar till det och har i avancerade kryddor man inte har en aning om kan det ju bara bli kaos också haha :)

Hur mår du annars idag och hur har din dag varit? :)

2014-11-10 @ 09:19:00
URL: http://www.anorexinojag.blogg.se
Postat av: Sanna Preifelt

Haha mitt kaffe är starkt, men måndagen får gärna vara längre då jg måste plugga, och vill ha massa tid till det!

2014-11-10 @ 10:11:51
URL: http://sannasrum.se
Postat av: Sessie♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Vad roligt att du får träffa pojkvännen till helgen igen. Veckan lär nog gå fort - det brukar de ju göra.

sv: Jag det har varit tufft den här gången. Trots vila hela helgen är jag fortfarande inte helt pigg. Det som stör mig mest är att jag får skippa träningen:'( Kroppen skulle inte orka.

Haha, ja att vara sådär sjukt kissnödig men ändå inte kunna kissa är vidrigt. Det värsta är om sådana tillfällen inträffar när man är någon annan stans. Det är nog jobbigt hemma, men borta är tusen gånger värre haha.

2014-11-10 @ 12:19:53
URL: http://patriciac.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

Vad har du för E-postadress?: (publiceras ej)

Vad heter din blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0