Lördag

 
Lussebullar, lussebullar, lussebullar. Det är typ det enda som
finns i min hjärna just nu, haha! Förstår ni hur mycket jag
längtar efter att sätta tänderna i en nybakad färsk lussebulla?
Om några timmar får jag göra det och det ska bli så gott!
 

Startade morgonen som alltid på helgerna: Med ett gympass
där biceps och triceps fick plågas. Nu har jag precis gjort
denna ↑ goda frukost och ska hugga in på den. Sen ska jag
sätta igång och göra lussebullar, äntligen! Håll tummarna
för att det går bra och att de blir ätbara, haha.
Vad ska ni göra idag, har ni några planer?

Kommentarer
Postat av: Kajsa-Stina

Åh så mysigt att baka lussebullar! Det vill jag också göra hihi men det får vänta tills mamma är ledig då hon är experten på att göra degar haha! Hon är ledig imorgon så kanske blir det då :) Och resten av julpyntet ska upp imorgon också, tjoho! Din frukost alltså <3 Vad är det för bröd du använder dig av? Rågbröd men heter det bara så och att det är det man ska leta efter i affären? :)

sv: Du har så rätt i det vännen. Ögonen lurar oss så sjukt mycket i och med att vi är så smala resterande av kroppen. Då ser det ut som att magen är gigantisk när det i själva verket inte alls är så. Det tar mycket längre tid att fylla ut bröstkorgen osv och då hamnar allt i magen först för att det är där det tas om hand om börjar förbrännas. Sen när man sover och det gått ett par timmar så brukar ju magen bli platt igen :)

Åh så mysigt! Tycker de små sakerna man gör för varandra i vardagen är det som håller ett förhållande vid liv. Att man visar uppskattning och att man bryr sig är a och o. Det är finare att visa det personliga än att bara köpta materiella ting tycker jag :)

Igår till middag så blev det tacos här hemma. Brukar du äta det ofta? Tycker det är så gott då man kan variera så mycket med massa smått och gott! Till lunch idag däremot blir det go´salladen inne i stan. Andra gången denna veckan men vafan det är ju god hehe. Men skulle gärna våga börja variera mig ytterligare. Vad ska du själv äta till lunch idag? Har du svårt att variera dina måltider så dem inte blir så enformiga? Tycker det är skitsvårt att våga göra det nämligen :(

Hur mår du annars idag? Själv så mår jag ganska okej men har ändå en oroskänsla i kroppen.. Blää på det :(

kramar! <3

2014-11-29 @ 10:04:49
URL: http://www.anorexinojag.blogg.se
Postat av: Anonym

Det blir bara vila är fortfarande dålig vad ska du göra?

2014-11-29 @ 10:13:03
URL: http://brunetpetra.blogg.se
Postat av: NICOLE

Men tusan vad gott!! När får jag inbjudan?? haha

SV: Jo men när man gjort det en gång då blir det ju lite ovant sen när man måste göra det själv. Jag kommer ju dock behöva vara själv en del nu i och med Henkes utbildning, men jaa det får ju lov till att gå bra :) Tur jag inte är så sömnkrävande haha ;)

Vad gott :D Och mysigt! Tycker som sagt att det är så mysigt när det är strosande folk i rörelse så pass sent på kvällen :)

Haha jaa :) Det var jättegott! La in receptet också så gör det till jul du :) Ska göra marsgodisar snart också tänkte jag :)

2014-11-29 @ 10:54:07
URL: http://nwistrand.forme.se
Postat av: Lilla Malin

Haha, jag funderar på att göra en sats till med lussekatter idag eller om jag ska vänta till imorgon så jag får hjälp av mannen. Vi får se!

Postat av: Julia Müller-Sandvik

sv: Jag bakar inte till jul, jag är lite som Grinchen och tycker inte så mycket om jul, inget julbord på julafton, inget julpynt eller julbak. Det är inte min grej :)

2014-11-29 @ 12:04:11
URL: http://lorissalovebomb.blogg.se/
Postat av: Anonym

Ja dom filmerna är bra hörde det skulle komma nya så det ska bli spänandet


Kommentera inlägget här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

Vad har du för E-postadress?: (publiceras ej)

Vad heter din blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0