Har ni smakat dessa?


Har ni smakat de här nya marabou-chokladerna?
Jag gillade båda men bäst var Sweet biscuits. Enda minuset är
att dessa chokladkakor bara är 85 gram. Jag hade velat ha
200 grams kakor, hihi.

Kommentarer
Postat av: anniepiie

Oj, jag brukar ha koll på nyheter, men dessa har jag missat! :P Verkar goda!! :)Är den blåa väldigt salt?? SV: Jaa, det är synd att det ska vara så dyrt.. oj, 7 gånger!!:) Jag bor precis på andra sidan östkusten rakt över! ;) hehe Tråkig väg dit men kul när man väl kommer fram! :) Kram

2014-11-24 @ 18:45:24
URL: http://anniepiie.blogg.se
Postat av: Kajsa-Stina

Men åh vad gott :) Jag har faktiskt inte testat dom sorterna. Dom måste vara ganska nya va? Jag vet inte om jag sett dom innan haha. Men det görs ju många olika av marabou chokladerna. Finns ju alla möjliga kombinationer och dem flesta är ju jättegoda :D

sv: Lunchen var jättesmarrig verkligen. Älskar också fisk och är helt galen i det hihi. Vad åt du för gott till lunch idag? :) Ja det var verkligen synd att inte KBT:N sattes igång idag :( Vet inte riktigt varför vi ska vänta med det? Men jag tror att det har att göra med att samtalskontakten vill att jag ska komma upp mer i vikt innan vi kör igång. Vet inte om hon tror att man tar åt sig bättre av behandlingen då? Jag känner mig mottaglig för det redan nu men aja, man får väl vänta på rätt läge då :) Vad kul att höra att en person i din närhet testat på KBT och att hon/han har blivit hjälpt utav det! Jag hoppas det kan hjälpa för mig också men jag tror faktiskt det så det ska bli spännande att börja med det när det väl blir av :)

Jag kollade också på alla avsnitt förra året av julkalendern hihi. Tyckte den var superhärlig och skådespelarna passade ju utmärkt som familjen Hedenhös :D Annars så är mina favoriter också Mysteriet på Greveholm, Kaspar i nudådalen, Tjuvarnas Jul, Sunes Jul osv :) Så mysigt haha. Älskar Rudolf som Peter Haber spelar :)

Skönt att det är bra med dig idag och att du har haft en bra dag :) Med mig är det också helt okej. Hade vägning idag och samtal som alltid på måndagar och vikten var ju uppåt såklart.. Men jag försöker lyssna på mitt intellekt och inse att det är bra för mig i längden med mer kött på benen i dubbel bemärkelse :)

2014-11-24 @ 19:50:47
URL: http://www.anorexinojag.blogg.se
Postat av: Alicia - Alicia And Stuff

Åh, så gott. Har aldrig smakat någon av dessa faktiskt!

Sv. Ja bara en månad.. det går snabbt!

2014-11-24 @ 19:55:59
URL: http://Aliciaandstuff.blogg.se
Postat av: Lilla Malin

Nee, inte provat. Är ju inte så mycket för choklad som du vet :)

SV: Tycker för det första att det är otroligt tråkigt i stan. Det finns inga roliga affärer längre, inga mysiga caféer och så. Dessutom kommer jag inte så långt nu med foglossning och allt annat runt graviditeten.

Postat av: NICOLE

Nej dem har jag inte testat - har inte ens sett dem hehe :)

SV: nej det skulle jag också bli glad för så får se om jag får det av dem då :)
Det gör det ju :) Men jag är glad att vi är två som betalar, för det gör ju att vi alltid kan lyxa och köpa god och bra mat. Vi har inte en enda färdig rätt "värma på " sak utan gör det från grunden :)

Nej det blir ju bra det, då får jag höra av dig lite och se hur det har det, om du fått några klappar :D

Fast jag ser varken dig eller mig som typ varandras läsare (eller jo till viss del) men nu är det ju mer att man vill veta vad du gör liksom, eller alltså? Vad säger man :) Jag kommenterar ju inte för att få en kommentar tillbaka utan nu är det ju för att vi ändå känner varandra så pass "bra" :) bloggbästis som jag skrev hahah :)

Åh fan vad gott med lussebullar! Avis :) Får nog göra det lite senare, i december :) ska göra knäck också :D Och så såg jag ett recept på trillingnöten så det ska jag också göra =)

2014-11-24 @ 22:14:28
URL: http://nwistrand.forme.se
Postat av: Sara

Smakade sweet biscuits idag, så otroligt god :)

2014-11-24 @ 23:41:08
URL: http://www.baakochmaat.blogg.se
Postat av: johanna

åh, måste prova!

2014-11-25 @ 19:02:30
URL: http://mixband.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

Vad har du för E-postadress?: (publiceras ej)

Vad heter din blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0