Fredag

2012


Underbara fredag, äntligen är du här! Veckan har gått fort och
innehållit flera möten, vårdplaneringar och hembesök men även
en utbildning. Händelserik vecka med andra ord! Innan jag får
helg väntar ännu ett hembesök och ett möte, hoppas att dagen
går fort. Helgen kommer inledas på ett av de bättre sätten:
Genom ett svettigt cardiopass på gymmet. Älskar att starta
helgen på det viset och sedan gå hem, duscha och laga en
god middag. Det är precis vad jag tänker göra ikväll! Sedan ska
jag mysa ner mig i soffan med lillhjärtat, tända ljus och njuta av
en ledig helg. Det enda som saknas är min fina J, men han får
jag se nästa fredag. Längtar!
Har ni några planer för denna fredag?

Kommentarer
Postat av: Kajsa-Stina

Så skönt att det äntligen är fredag och att helgen står för dörren! Så skönt med att träna och sen gå hem och göra en festlig middag! Vad lagar du för gott ikväll? Mysigt också att Johan kommer till dig nästa fredag :) <3

sv: Tack så hemskt mycket! Vad kul att du gillar inlägget jag skrev. Att äta regelbundet är a och o för att hålla en god förbränning. Det många tror och även jag förut är att man inte ska äta ofta eftersom man får i sig kalorier då!? Hur sjukt är inte det att tänka så? Det är ju när kroppen får i sig näring och mat med jämna mellanrum som den vågar hålla igång hela systemet och förbränningen. Det finns ingen som helst orsak till att lagra och spara på det lilla man får i sig då utan då bränner den det med en gång :D Håller helt med dig om att kroppen ställer in sig på att den får mat med jämna mellanrum och om man nån gång äter lite senare tex så känns det rejält i maggropen haha! Kurrikurr liksom :D Så då är det bra att fylla på omgående :)

Ja att bo så långt i från sin familj måste vara tufft kan jag tänka mig. Jag är väldigt familjekär så jag skulle nog inte klara av att bo så långt ifrån min familj men man vet ju aldrig. Man klarar ju säkert mer än vad man kanske tror alla gånger? Man är starkare än vad man tror och jag tycker du är jättestark som bor där nere och klarar dig på egen hand :) Att flytta till Växjö till Johan annars tycker jag låter som en bra idé. Och att du känner en del människor som bor där gör ju bara saken ännu bättre! Själv så har jag bara bott i Sundsvall hela livet haha. Är född här och kommer dö här. Nej nu ska vi inte vara såna men jag tror att jag kommer bli kvar här hela livet. Har bott i samma hus i hela mitt liv också här i fagervik :P Men jag trivs och gillar området så det gör mig ingenting. Dock kommer det väl kännas tufft att flytta härifrån när jag ska flytta hemifrån men det löser väl sig då :)

Hur mår du annars idag och hur har din dag varit på jobbet? Med mig är det annars helt okej. Snart mellis igen haha. SOM vanligt ;)

Kramar<3

2014-11-07 @ 09:24:09
URL: http://www.anorexinojag.blogg.se
Postat av: LIENE

Träning är så skönt :) Låter som du har bra planer.

2014-11-07 @ 15:16:09
URL: http://lifefromwithin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

Vad har du för E-postadress?: (publiceras ej)

Vad heter din blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0