Fredag

Godmorgon fredag och sista arbetsdagen för veckan!
Känns underbart att det är helg om några timmar, tycker att
den här veckan har varit lång. Konstigt då det annars brukar
gå fort. Helgen däremot lär gå fort och blir allt annat än lugn
för jag har massor inplanerat. Det ska shoppas, göras köttbullar,
städas, tvättas och gymmas. Ni hör, en hel del som ska bli gjort
i helgen. Idag efter jobbet blir det dock lugnt, det är vilodag från
gymmet och istället ska jag spendera tid i köket och göra en
smarrig middag (chorizostroganoff och ris ). Sen blir det mys
framför tv:n med Diesel, tända ljus och lite glögg. Myspys!
Men nu.. Frukost!
 
 

Kommentarer
Postat av: Kajsa-Stina

Så underbart att det är fredag idag och att helgen är här äntligen! Så skönt när veckorna går undan så helgen kommer lägligt och knackar på :D

sv: Jag älskar att gå och kika på Birsta City. Man kommer alltid hem med mer än vad man tänkt sig. Hittade bland annat en jacka och en scarf/halsduk som kommer komma upp på bloggen så småningom så ni också får se vad jag fyndade hihi. Köpte även lite födelsedagspresenter till pappsen och julklappar till resterande familjen också. Så jag känner mig nöjd :)

Att julbaka med julmusik i bakgrunden är ju bara för härligt alltså♥ Så mysigt att jag smäller av nu när jag tänker på det haha! Saffranskladdkaka och pepparkaksmuffins med lingonfrosting har jag aldrig prövat innan faktiskt men det låter supergott och riktigt juligt. Det kanske finns recept på det på google? Ska kika in det och se om jag hittar dem så vi också kan prova på det hemma :) Annars så brukar vi baka lussebullar, pepparkakor, knäck, mandelmassegodis mes russin och nötter och så har vi massa godissorter så ett helt bord typ är överfullt haha! Är det jul så är det ;)

Ja usch för all ångest som kommer komma ovälkommen lagom tills man sätter sig vid julbordet och ska hugga in. Kommer ihåg förra året. Hade SÅ jävla svårt att slappna av kring julen då och likaså året innan det.. Men jag ska försöka i år att verkligen inte tänka så mycket men man rår ju inte för sin känslor och tankar tyvärr så det är ju inget man kan bestämma över. Du som är van att gymma såpass mycket också. Förstår det kommer kännas tufft. Men att ta promenader istället är ju en bra lösning då man både för motion och frisk luft så man rensar tankarna lite :) Mina favoriter på julbordet är, julskinka, prinskorv, köttbullar, leverpastej, vörtbröd, rödbetssallad, julmust, mimosasallad, Janssons frestelse osv! Finns mycket gott ändå men det blir ju en del kalorier om man säger så.. Hur mycket ska man äta av varje sort liksom!? Ångest på det nu när man tänker vad och hur mycket man ska äta av allt.

Hur mår du annars idag och hur har din dag varit? :)
Kramar♥

2014-11-21 @ 09:31:14
URL: http://www.anorexinojag.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

Vad har du för E-postadress?: (publiceras ej)

Vad heter din blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0