Fredag

 
Det var en givande eftermiddag igår med handledning på Previa,
intressant och nyttigt. Ser framemot de övriga handlednings-
tillfällena som vi ska ha. Under eftermiddagen/kvällen blev det
ett svettigt intervallpass på löpbandet, crosstrainer och ett antal
magövningar. Svettkalas, haha! Sedan ägnades resten av kvällen
åt packning.

Trots en extra tidig uppstigning imorse gick det som smort att
kliva upp. Antar att det är för att jag är så taggad inför kvällen, hihi.
Efter jobbet åker jag ju till min fina J i Växjö och spenderar helgen
där, mys! Men innan jag hoppar på tåget ska ett antal timmar
på jobbet avverkas med både utredningsskrivande och möte.
Hoppas ni får en bra helg för det ska jag ha!

Kommentarer
Postat av: Kajsa-Stina

Så fin du är! Och så skönt att att det gick bra att kliva upp tidigt i morse trots allt :) Som du säger så har det nog en positiv påverkan på att du ska till Johan idag! Så mysigt. Ni får ha en fin helg tillsammans<3

sv: Jag tycker också om när man lagar mat från grunden :) Så gott och faktiskt enkelt! Det behöver inte vara krångligt för att det ska vara gott. Tvärtom :) Och frukost alltså. Mums säger jag bara! Bland de bästa målen på dagen tycker jag! Vad brukar du äta till frukost på vardagarna? Du brukar lyxa till det lite extra på helgerna va? Själv så äter jag samma frukost varje dag haha med fil och müsli, 1 mjuk smörgås med smör och pålägg och 1 glas juice. Så gott tycker jag :)

Det är så kul när det går bra på gymmet och man känner att man får resultat också :) Men jobbigt det med din mage. Att den liksom putar. Men som vi pratat om innan så beror ju det på att din mage inte är van att äta vissa livsmedel. Min mage reagerar ju också så eftersom tarmarna inte är van just den sortens mat eller vad man ska säga. Att den blir uppblåst osv. Min blir det särskilt av frukt och grönsaker men även det mesta jag äter måste jag säga :o Men det är nu innan den kommit igång ordentligt! Näringsdryckerna jag dricker ger ju också magen en rejäl brottningsmatch kanman säga haha. Gud så ont i magen jag har emellanåt av dom :( Men nu börjar det bli lite bättre med det iallafall :) Jag längtar också tills jag får börja träna. Är så taggad på det! Hoppas det kan bli av snart :) Ibland har ju mina föräldrar sagt åt mig liksom att "akta så inte ditt hjärta stannar" Har du känt då nångång? Att du pressar dig så hårt och att din kropp inte klarar av det? Dom har skrämt upp mig nu så nu tänker jag på det ibland. Inte ofta men ibland. Men jag tänker att kroppen mår ju bra av att röra på sig och att hjärtat slår hårt liksom :)

Men åh så härligt! Det är ju idag du åker till Johan :) Du får ha det så trevligt! Tänk nu är det fredag och den här veckan gick ju fort den med tack o lov. Tycker om när tiden går fort jag haha! Så den inte står still och man står och trampar på samma ställe.
Själv så mår jag helt okej idag. Får se vad jag gör av dagen men ska förhoppningsvis övningsköra och träffa en kompis en stund i eftermiddag. Hur mår du idag? :)

Kramar <3

2014-11-14 @ 09:15:18
URL: http://www.anorexinojag.blogg.se
Postat av: Lilla Malin

Hoppas du får en riktigt bra helg då och njut av ledigheten :)


Kommentera inlägget här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

Vad har du för E-postadress?: (publiceras ej)

Vad heter din blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0