Bilder från senaste veckan

Tömde mobilen på lite bilder från den senaste veckan. Enjoy!

Hemgjorda köttbullar är såå gott!


Julpyntat i vår korridor på jobbet, mysigt!


Löningslunchen: Sprödbakad rödspätta med stekt potatis
och dansk remouladsås. Jäklar så gott!


 

Kommentarer
Postat av: Johanna ♡

Vilka mysiga bilder!

2014-11-29 @ 18:57:00
URL: http://jjohannas.com/
Postat av: Kajsa-Stina

Vad kul att få se lite bilder som du tagit i veckan :) Älskar också hemmagjorda köttbullar. Såå mycket godare än dom snuskiga man köper på affären haha. Uäk! Och den panerade rödspättan alltså. Mums på den :)

sv: Åh jag älskar den salladen verkligen. Det blir ju som så att jag har ätit den 2 ggr i veckan nu för att jag gillar den så mycket men jag känner att jag kanske måste variera mig lite mer? Även om jag äter varierat under veckorna bortsett från lunchen då som kan bli samma 2 gånger i veckan men det kanske inte gör så mycket :) Så underbart att kunna vara lite fri i tanken och äta lite som man vill på helgen. Jag tänker du som äter frukost lite senare och att lunchen kan bli annorlunda osv. Här är det ju att följa matschemat till punkt och pricka.. Och inte hinner man bli så värst hungrig mellan måltiderna heller eftersom man äter såpass ofta som man gör. 6 mål om dagen blir en del hehe!

Åh vad kul att lussebullarna blev lyckade :D Har hört att vissa blandar i kvarg/kesella för att dem ska bli saftiga men det har vi aldrig gjort hemma hos oss och jag tycker dem blir goda utan det men man kanske skulle prova någon gång för att se skillnaden liksom. Tycker du gör helt rätt i som ska hugga in på din första lussebulle för i år nu ikväll med en kopp te. Så mysigt och gott♥ Ska du se på Så mycket bättre ikväll? Att mysa till de framför det programmet med lussebullar skulle ju inte vara fel :) Själv så ska jag dricka näringsdryck hehe men dom är faktiskt goda tycker jag så det är ju bra. Har också hört vissa som fryser ner dom så det blir som glass så det ska jag verkligen prova :)

Jättebra! Ska kolla in det brödet på google och sen leta upp det på Ica Maxi hihi så det får följa med mig hem och jag ska provsmaka det. Älskar bröd haha. Så gott ju :D

Tacos är verkligen såå gott tycker jag med! Dock har jag aldrig ätit kycklingtacos. Eller jo chicken burrito på taco bar men aldrig hemma. Använder du dig då av hela kycklingfiléer eller kycklingfärs? Måste verkligen prova de då jag älskar kyckling :)

Middagen du åt idag måste jag verkligen äta någon dag! Var det avancerat att göra det? Jag tänkte på dressingen du gjorde till? :) Mumsfilibabba! ♥

Kramar♥

2014-11-29 @ 19:10:14
URL: http://www.anorexinojag.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

Vad har du för E-postadress?: (publiceras ej)

Vad heter din blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0