Before I die





 

Kommentarer
Postat av: JoJo

limo har jag åkt tur och retur till sthlm en helg med mitt förra jobb. chefen ordnade det för vi hade personalfest i sthlm. rätt nice faktiskt! ^^ shopping i new york är nåt jag också måste göra innan jag dör! :D

sv; du får ta och baka det någon dag då kanske? :)

ja det är sjukt jobbigt! får se hur jag gör när det är bra igen. hatar ju tandläkaren och går gärna inte dit. :( jag ringde till tandläkaren idag och pratade lite, hon tror att det kommer ge sig när min förkylning och mitt halsont går över. att det kan gå hand i hand. sen tipsade hon om en bakteriedödandegel som jag ska borsta med två gånger om dagen i ca fem dagar, så nu har jag varit och köpt en sån. dom gör inget nu så länge jag har så ont, förutom att dom kan spola rent. men jag ska i första hand försöka själv. det gör inte ont så länge jag stoppar i mig värktabletter tack och lov.

hehe såg på instagram att det var en del ;) vad gott med massa fudge! :D jag har min fudge kvar som jag köpte i höstas om du minns att jag berättade det för dig? :) ååh vad mysigt att baka lussebullar! :D själv ska jag koka knäck någon dag tänkte jag. är det nåt du också ska göra? :)
jag har köpt lite julgodis. dom där pepparkaksdumlena (som jag måste köpa fler av. haha!), nå hasselnötskulor som påminner om lindhs eller vad dom heter, sen skumtomtar såklart och dom med pepparkakssmak. så ska jag väl köpa hem lite mer sen också :) jag äter mest skumtomtar tror jag kring juletiden. äter annat också såklart, som paradisaskar, knäck osv. :P vad brukar du själv äta? :)

2014-11-27 @ 17:59:41
URL: http://rockdoll.devote.se

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

Vad har du för E-postadress?: (publiceras ej)

Vad heter din blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0