Avicii - The days


Kommentarer
Postat av: NICOLE

Så bra :D
SV: Jaa han uppskattade det :) Fast jag gör alltid sånt så han visste säkert det till 95 % ;) Roligt att jag fixar och ordnar då haha :)
Han hade pratat om pannkakor så gjorde det, men hade mackfika framme också, med tillbehör till både det och pannkakorna :D

Låter mysigt det :D

Faktiskt så gick föreläsningen toppen, gäspade inte en enda gång :O Men föreläsaren är verkligen grym och fångar intresset så :)

Haha håller med, så jobbigt :O Men jag har som tur var nära så det gör inte så mycket, men ändå jobbigt att ta sig ut när man är redo för mjukisbrallor och häng hemma bara :)

Vi ska minsann också ha chokladkalender ;)

2014-11-12 @ 20:13:10
URL: http://nwistrand.forme.se
Postat av: Petra

ja det är riktigt gott

2014-11-12 @ 20:26:21
URL: http://brunetpetra.blogg.se
Postat av: NICOLE

SV: Vi kanske är lite lika på även den punkten då ;) Jag fixar alltid fint hemma, fixar presnter och är superhappy ;) fin fasad haha :) Nä men jag gillar sånt!

Ja det är verkligen sant :D

2014-11-12 @ 20:28:13
URL: http://nwistrand.forme.se
Postat av: michelle bergström

den låten är bra! :)

2014-11-12 @ 22:32:04
URL: http://michellebergstrom.forme.se
Postat av: Kajsa-Stina

Åh den låten är så himla bra alltså! Tycker avicii är så bra och han pumpar ju ut hits efter hits så det är ju bra hehe! :)

sv: Åh kålpuddingen var så god vill jag lova! tycker det är så förbaskat gott. tycker om husmanskost jag hihi! Men det du åt lät också bara för gott alltså! Älskar köttfärslimpa :) Åt det förra onsdagen faktiskt. Så smarrigt. Har du gjort den själv också eller har du köpt den nånstans? :)

Haha ja men det är ju så.. När jag var på ett behandlingshem i Mora för 5 år sen. Skulle gärna åka dit igen men dem kommer inte skicka en remiss från sjukhuset tyvärr :( Så när jag var där nere så hördes det ju tydligen att jag var norr i från haha. Men dem tyckte att min dialekt var gullig så det var ju skönt det iaf ;)

Absolut! Det tror jag också :) Är nog jättebra att få längta efter varandra så att kärleken hålls vid liv liksom. Mina föräldrar har ju varit tillsammans i 23 år tror jag så det är ju ett tag och man undrar ju om det alltid pirrar till i kroppen när dem ser varann liksom? Det tror jag inte om jag ska vara ärlig haha :P Men dem lär ju känna varandra på ett annat sätt och känner sig trygga med varandra. Även om dem såklart älskar varandra och tycker om varandra än idag :) Så kul att du har varit förlovad :) Det har jag aldrig varit. Får se när det blir av hihi. När jag hittar den "rätta" :)

Vad skönt att din jobbkollega inser att hon måste dricka näringsdryckerna utöver hon med för att öka i vikt. Det är nästan dem som behöver tas till för att vikten ska öka. Dem innehåller mycket näring och energi och det är ju ändå bara 2dl så det är ju inte så mycket som fyller ut magen liksom :)

Så skönt att ditt träningspass gick bra på gymmet :D Längtar så mycket tills jag själv får börja träna och det borde jag fasen få börja göra snart tycker jag :o Så underviktig kan jag ju inte vara längre då jag går upp i vikt för varje vecka som går.. Usch :(

Vad ska du annars hitta på imorgon förutom jobb? :)
kramis <3

2014-11-12 @ 22:34:23
URL: http://www.anorexinojag.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

Vad har du för E-postadress?: (publiceras ej)

Vad heter din blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0