Måndag

Helgen rusade som vanligt iväg och vips så är en ny arbetsvecka här. Hade i alla fall en grymt bra helg med min fina J. Överraskade han i fredagsnatt med nybakade scones och tigerkaka när han kom från jobbet. På lördagen shoppade vi en del, åt grillbuffe och var på Karl-Oslardagarna. Vi var dock inte sugna att stå ute i ösregn så kvällen spenderade vi framför en film istället för att vara på festivalområdet. Mycket bättre och mysigare! Har haft riktig myspys helg och längtar redan massor till nästa gång!

Kändes tomt att vakna utan min fina bredvid mig idag.. Men plikten (jobbet) kallar, därför är jag hemma i Borås igen. Idag kommer två av mina Sjöbokollegor tillbaka från semestern så nu är jag inte längre ensam på det området, skönt. Får hoppas det blir mer "normalt" arbetstempo nu än förra veckan. Fast jag har fullt upp redan idag med ett komplicerat besök, håll tummarna! Kvällen kommer spenderas på gymmet för min del, har träningsabstinens haha :D Vad ska ni göra idag?

Kommentarer
Postat av: linn

Nu har du chansen att vinna ett super fint linne på min blogg, in och kika!! :) kram linnsees.forme.se/2014/augusti/tavling.html

2014-08-11 @ 10:38:56
URL: http://linnsees.forme.se

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

Vad har du för E-postadress?: (publiceras ej)

Vad heter din blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0