Smördegsinbakad ölkorv med créme bonjour
Ingredienser:
2 smördegsplattor
50-100 gram créme bonjour (valfri smak)
2 ölkorvar
Haricot verts till servering
2 smördegsplattor
50-100 gram créme bonjour (valfri smak)
2 ölkorvar
Haricot verts till servering
Gör såhär:
Ta fram smördegsplattorna ca 15 minuter innan så de hinner tina.
Sätt ugnen på 225 grader. Bre créme bonjour över smördegsplattorna.
Lägg en ölkorv på vardera smördegsplatta (på långsidan). Rulla ihop.
När du rullat en bit, bre ytterligare créme bonjour på smördegen.
Fortsätt rulla och nyp sedan ihop så det inte glipar någonstans.
Grädda i ugnen på 225 grader i ca 12-15 minuter, eller tills
smördegen är gyllenbrun.
Ta fram smördegsplattorna ca 15 minuter innan så de hinner tina.
Sätt ugnen på 225 grader. Bre créme bonjour över smördegsplattorna.
Lägg en ölkorv på vardera smördegsplatta (på långsidan). Rulla ihop.
När du rullat en bit, bre ytterligare créme bonjour på smördegen.
Fortsätt rulla och nyp sedan ihop så det inte glipar någonstans.
Grädda i ugnen på 225 grader i ca 12-15 minuter, eller tills
smördegen är gyllenbrun.
Kommentarer
Postat av: NICOLE
men muuuums!!
SV tack vad gulligt :D
jahaja :D jag tycker aldrig jag har tid men så är jag inne typ jämt också :O är allergisk mot när det blåser, tycker det ska vara precis vindstilla ;D
Postat av: LORISSA LOVEBOMB
Åååh jag brukar göra så med fläskfilé och kantarellcreme bonjour, så himla gott! :)
Postat av: Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ
Det där lät ganska så gott du:) Dock äter jag inte korv, men sambon skulle nog älska det:)
Hmm, ja annars får jag nog flytta till Norrland, det känns som om ni har bäst årstider!
Trackback