Sarah dawn finer - Movin on

Den här låten har jag publicerat i bloggen för många år sen,
men den kan gott publiceras igen för den är sååå bra!
Jag älskar den och kan typ hela låten utantill, har nött den
en hel del genom åren.
 

Kommentarer
Postat av: Petra

Aha okej vad bra får kollar på det sen nästa gång jag är hos optikern

2017-02-05 @ 15:28:57
URL: http://brunetpetra.blogg.se/
Postat av: NICOLE

Ja visst är den bra :D Den körde jag och min kompis ooofta på Singstar haha ;) SV: Det låter ju huuur mysigt som helst :D Haha jaa men så härligt, då får ni spara det till ikväll! Vem tror du Bettan väljer?? ;)
Ah ok det var det jag trodde, för så kände jag med när jag var som värst. Åt jag själv blev det lätt att jag "glömde" men hade jag sällskap åt jag ändå. Men de som är så märkligt ändå är ju att jag hade ju jämt sällskap, eftersom att jag var så ung - jag gick i skolan och bodde hemma. Men det är ju mängden såklart och VAD som åker in i munnen :) MEn jag är så glad över att jag tog mig igenom det och idag ÄR frisk. Det kommer du också bli en dag, jag tror på dig <3 . Haha aah men visst är det kul att iakta såna discomänniskor som bara vill göra någon övning men i huvudsak vill fota ;) För har man inte lagt ut på instagram har det ju inte hänt.... Haha!
Jag lägger typ aldrig ut träningsbilder på instagram, och bloggar inte så ofta om det heller:) Men det innebär ju inte att jag inte tränar. Haha :) Men det förstår ju inte alla människor =)
Låter som ni har en skön söndag med :) Det har vi med haft. Vi har ätit gott och så, nu slappar vi lite och ska väl börja packa ihop för att fara hemåt:)

2017-02-05 @ 16:32:05
URL: http://nwistrand.forme.se
Postat av: Erika

Den är verkligen superfin :)

2017-02-05 @ 17:53:57
URL: http://icanpikan.blogg.se
Postat av: Carolina Thoor

Ja, den låten är bra samt att hon själv är jätte duktig!
Vad tycker du om årets första deltävling då? :)

Sv; jo tack, det har jag verkligen haft! Ja, det var inte en dålig frukost inte :D jaså? Vad mysigt!

Ja, det är så himla sjukt hur allt har artat sig. Jovisst har det alltid varit bäst att vara smal osv osv för då är man sexig osv osv. Det är jag förstås uppvuxen med. Men jag är inte alls medveten om att jag har haft det här hemska skönhetsidealen då jag växte upp! Utan där var vi alla vackra som vi var. Och alla umgicks med smala, tjocka eller mulliga eller spinkiga. Det är absolut ingen skillnad. Fattar inte hur världen bara spårar ut, på alla möjliga sätt....

Jo, det är förstås. Jag är likadan, alltså inte en stressad 08 utan blir stressad av stockholmarna. Jag tycker inte alls om att åka kollektivt, speciellt inte åka tunnelbana. Där trängs man och ingen har hyfs eller sunt förnuft. Jag släpper till exempel av personer som ska av vid den stationen och då puttas människor med varandra så ibland är det så pass illa att jag inte kommer med, även fast jag stod först. Nej, inte uppskattat. Buss tar jag om det finns möjlighet! :)

Låter som en härlig lördag :)

2017-02-05 @ 18:06:36
URL: http://knaset.blogg.se/
Postat av: Jessica Högberg

Härligt med låtar som är nötta=)

2017-02-05 @ 22:54:38
URL: http://lchftrollet.blogg.se/
Postat av: Flisan

sv: vi fick snö inatt jag som var så glad över att inte ha snö haha men det är dock bara lite grann så hoppas det försvinner snabbt :P

ja det gjorde jag och jag tyckte det var rätt låtar som gick vidare vad tycker du? :)

2017-02-06 @ 07:59:51
URL: http://nouw.com/lifeandtv

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

Vad har du för E-postadress?: (publiceras ej)

Vad heter din blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0