Tisdag

 
Här vaknade vi upp till blåst och grått väder imorse, ingen värme
alls så det var inte mysigt att gå ut.. Jag har spenderat en timme
denna morgon på gymmet och kört ett rygg/axelpass. Det känns
som evigheter sen jag var på gymmet så det var kul att gå dit igen
och träffa gymfolket. Duschen är avklarad och nu ska jag förbereda
inför dagens middagsbjudning. Ska även ordna en efterrätt tänkte
jag som en liten överraskning. Mellan allt foodprepp ska frukosten
intas också, magen kurrar redan. Under dagen/eftermiddagen
kommer mamma hit och hälsar på, då blir det mathandling och
sen vankas det middagsbjudning.
Hur ser er tisdag ut?

Kommentarer
Postat av: Elin

Men åh så gott det ser ut att vara!

2016-08-23 @ 13:45:55
URL: http://nouw.com/elinsfoto
Postat av: Carolina Thoor

Mysigt med en middagsbjudning på en tisdag! Inte så vanligt :) själv har jag ledigt ifrån jobbet idag, så blev en promenad i sköna solen tills min pojkvän åkte till jobbet. Nu blir det bara att ta det lugnt, försöka att städa upp i vårt rum och eventuellt åka till H&M för att handla in en jacka tillsammans med min mamma. En lugn tisdag idag! :)

Sv; ja, det har jag haft förra onsdagen. Ja, det var super skönt att vara ledig i fyra dagar! :)

Ja, det är super skönt att jag endast behövde byta avdelning och inte byta tjänst helt och håller. Och jag har även arbetat på den här avdelningen förut under 2 månaders tid. Tyvärr är en av mina favoriter där pappa/studie ledig och det är hans tjänst som jag nu går på. Så det är ju synd, men inte hela världen! :)
Har du skrivit ett personligt brev nu och skickat in till nya tjänsten? Kommer du orka om dem vill ha in dig nu snart? Vad är det för en tjänst om jag får fråga? :) tänkte att senast vi pratade var förra veckan och då orkade du inte. Så var lite nyfiken nu bara!

Ja, det är oerhört smidigt att ha ett hotell bredvid globen, då dem har många konserter där osv osv. Förr fanns den inte, bara funnits i några år! Men jag funderar på att se Nickelback jag med, sa till min kille att eventuellt kanske det är ett födelsedagspresent ifrån honom då det är den 6 september och jag fyller år den 12 ^^,
Ja, det var super mysigt med en resa till Östersund. Trevligt med en familjeresa om man säger så. Hotellet var både fint och bra, men tyvärr tyckte jag inte om frukosten. Äggröran smakade beskt och även så gjorde kaffet det. Så jag tog mig en varm choklad istället för kaffe dagen efter! ;)

Trist att höra! Hoppas att det är mycket bättre nu! Själv mår jag också sådär. Mycket bättre idag än vad jag mådde i helgen och igår. Nej, men i Östersund var det typiskt nog en mygga som bet mig och jag svullnade ju självklart upp. Men så fort jag kom hem på söndags kvällen tog jag en medicin för det och satte på kortison 2 gånger och likaså med igår samt en gång med tablett osv osv. Så det känns lite bättre nu men känner mig lite dåsig utav allergitabletten! :(

2016-08-23 @ 14:10:06
URL: http://knaset.blogg.se/
Postat av: Matilda Berlin

Guuu så gott det ser ut! Jag var och brände av ett underbart GRIT Cardio-pass innan jag nu gick till frissan. Bättre tisdag alltså =)

2016-08-23 @ 16:10:18
URL: http://matildaberlin.blogg.se/
Postat av: Marie

Hej! Vad är det i den där frukostskålen?? Det ser så gott ut!:)

2016-08-23 @ 19:56:47
Postat av: JoJo

det där ser ju sjukt gott ut :D

sv; jag älskar mina fransar, är så skönt att känna sig fräsch när man vaknar :D men nej, jag sa ju det förut att det är inte jobbigt att ha det när man har glasögon. jag är ju själv brillsnok och jag kan ha dom utan problem. man anpassar bara längden efter glasögonen :) jag önskar att jag fick ha snygga naglar all the time. ska ta bort mina på tisdag :(

ja jag vet att vi skulle ha grymt kul om vi reste tillsammans. jag tycker vi borde satsa på det :D grekland verkar fint, jag har aldrig varit där faktiskt. har du? :)

hur går det för dig med medicinen och ditt mående? <3

ja det var en bra helg och helgen som var var också bra då jag var i göteborg igen ^^ vad gjorde du i helgen vännen? känns som att det var en evighet sen vi pratade nu :o <3

2016-08-23 @ 22:17:33
URL: http://nouw.com/rockdoll

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

Vad har du för E-postadress?: (publiceras ej)

Vad heter din blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0