Torsdag

Att städa lägenheten igår med träningsvärk i både armar och
bröst var ingen höjdare.. Men det gjordes i alla fall och nu har
jag en skinande ren lägenhet igen, skönt! Idag är jag dock
tömd på energi och känner att vila behövs, så det blir en lugn
dag i soffan utan måsten. Criminal Minds-tittande, målande
och mys med Diesel får vara dagens aktiviteter.
Vad ska ni göra idag?
 
 

Kommentarer
Postat av: Hanna

Ja det som är att något kärl har spruckit i huvudet vilket stressar på huvudet och det skapar migrän och i sin tur domningarna, så jag får inte längre stressa för det gör mig super sjuk typ :)

2017-05-18 @ 09:55:47
URL: http://nouw.com/fitnessinspiration
Postat av: NICOLE

Härligt :D Jag går och småstädar lite varje dag haha, det tycker jag är så skönt :) Finns inte mycket som slår ett hem som är fint rent och doftar gott :) SV: Vad kul att du ser framemot det inlägget :D Det svåraste är ju att nominera nya haha, men det behöver ju inte vara så många :)
Jo, den vägen är enfilig med räcken och allt så alla hade ju verkligen kört på den då.. himla sorgligt, och på kvällen knackade han dörr för att kolla vems katten var.
Usch vilken otrevligt och otäckt minne om katten utanför kontoret. Tur att den flyttades på sen.
Haha jodå, det blev lite mer än en scrubb! Köpte även en doftspray som en kan ha och spruta i rum eller på sängkläderna tex. Har tänkt köpa den länge och nu hade jag presentkort så då fick det bli den och en scubb. Dessutom var jag typ 75 kr ifrån att få en sommargåva så då köpte jag den masken som jag snapade om igår med :) Så det blev lite mer än tänkt men jag är himla nöjd, och har dessutom pengar kvar på kortet :D
Nä nu är det bara examensarbetet men jag kan lova att det räcker ;)) Puh. Men det är skönt att vara två iaf.

2017-05-18 @ 11:21:22
URL: http://nwistrand.forme.se
Postat av: jessy

Haha usch denna träningsvärk alltså!

2017-05-18 @ 14:39:10
URL: http://nouw.com/jessygunnarsson
Postat av: Lorissa Lovebomb

åååh så härlig läsning! Det är så himla skönt när allt är gjort, och träningsvärk är ju också lite skönt på ett sätt >.<

Jag har sovit nästan hela dagen. Det har verkligen varit en jättetung dag. Men sedan kom hunden hem från hunddagiset vid tretiden och då hade jag det underbart igen, det var toppen att få sitta och gosa med henne. Jag gör så nu med!

Jag har ingen erfarenhet av försäkringskassan förrän nu, det här är första gången jag är i kontakt med dem. Men jag hoppas som sagt att det också är sista gången. Min läkare varnade mig också att man är "extra" mottaglig i flera r och kanske hela livet för utmattning om man väl hamnat där en gång, men jag hoppas att skadan är mindre och att jag gick i rättan tid. Vi får se helt enkelt.

Åh, såååå roligt att ni bokat Umeåvistelsen! Jag hoppas vi har möjlighet att ses, om det känns jobbigt att komma till oss så kanske en sammanstrålning på Avion eller liknande! :D Det vore ju såååå roligt, jag har typ gått förbi dig på MQ någon gång, men aldrig fått chans att sitta och prata med dig ju, trots att vi följts åt så länge! :)

2017-05-18 @ 17:57:43
URL: http://lorissalovebomb.com/
Postat av: Erika

Vad skönt med vila! Det har jag också passat på att göra en sväng när jag satt ute och sola :)

2017-05-18 @ 20:59:05
URL: http://icanpikan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

Vad har du för E-postadress?: (publiceras ej)

Vad heter din blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0