Bilder från senaste dagarna del 1

Här kommer del 1 med bilder från de senaste dagarna.

Hittade den nya kvargen i början av veckan.
Har dock inte smakat den ännu.

 Bästa stället, gymmet. ♥

 Mamma överraskade mig i lördags med besök
och hade
med sig blommor och choklad.

 Kvällsmys med frukt och Nocco.
 
De växer och jag gillar't!

Kommentarer
Postat av: jessy

Va fint att hon gav dig blommor <3

2017-05-24 @ 14:26:38
Postat av: jessy

Hoppas du haft en bättre dag idag!

Kolla in tävlingen på min blogg om du har lust, tävlar ut en snygg t-shirt :D Kram​​

2017-05-24 @ 20:14:14
Postat av: elin

Sv: Roligt , vilket citat ska du tatuera in?<3

2017-05-24 @ 21:16:44
URL: http://devote.se/johnssons
Postat av: Gabriella

Fina bilder, jättevackra blommor!!

2017-05-24 @ 21:25:24
URL: http://gabriellasigfridsson.devote.se
Postat av: NICOLE

Härliga bilder =)
SV: kul att du tyckte det var kul att läsa :D Tycker det är fantastiskt att dra ut tänder ;) Har nu fått veta att jag är ganska ensam om det hahah. Hm så tokigt alltsåå.... :(( Jag förstår ju att man inte kan vara sjukskriven hur länge som helst - men innan man ska ut och jobba kanske det ska vara lite stabilitet i måendet och få bukt med mediciner och allt..
Förstår att det blir en hel del att göra nu, samtal papper och allt. Blä . Som jag skrev, det är ju stressande bara det och förbereda sig för "ett nytt liv".. MEN Det kommer bli bra <3 hoppas du får en bra handledare som kan hjälpa dig till en bra praktik.
Nu är det inskickat och det blev SJUUUUKT stressigt innan, har haft en sådan hög puls en gång i livet tidigare och jag kände mig hysteriskt skakig och spyfärdig men det skickades iaf, och det känns rätt bra. Skulle inte ändra så mycket nu ifall jag hade chansen, vilket måste vara OK betyg.
Jag tycker att det alltid känts bra inför seminarier, brukar inte vara så galet nervös. Och det känns som sagt bra inför det här med :) Nu har jag skrivit en B-uppsats, känns skönt :D
Det är 1/6, så då tar vi examen :D Det är så nära nu! Nu är det ju bara att läsa de andras arbete kvar liksom.. känns underbart!!!!!!!
Nja vi blir bjudna på mat, vet inte alls vad det kan vara för något, men det blir trevligt att träffa kursare och lärare :) Eftersom vi läst på distans har man ju inte ett ansikte på alla =)
Ja det kommer vara en stor dag :) Utbildning är mycket, (för mig). Som jag skrev i en punkt. Känns så jäkla gött att jag nu faktiskt har en utbildning och att jag är driven till att köra vidare på en gång till hösten, så jag får ta ut kandidaten :D

2017-05-24 @ 21:50:03
URL: http://nwistrand.forme.se

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

Vad har du för E-postadress?: (publiceras ej)

Vad heter din blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0