Musikutmaningen dag 12

Tolfte dagen på musikutmaningen kommer här!
 
Dag 12 - En låt som får dig att somna.
Akon – blame it on me.
Lyssnade mycket på denna låt i början av gymnasiet, särskilt
när jag skulle sova. Jag lyckades alltid somna när den låten
var igång.
 
 

Kommentarer
Postat av: Gabriella

Åh så härligt att ha en sån särskilt låt!!

2017-04-02 @ 20:26:55
URL: http://gabriellasigfridsson.devote.se
Postat av: Boel

Den är fin!

2017-04-02 @ 20:44:06
URL: http://livetsmix.spotlife.se
Postat av: Tilda Barkselius

Åh Akon är major tb :)

2017-04-02 @ 21:20:51
URL: http://nouw.com/tildabarkselius
Postat av: NICOLE

SV: jaa det var en fin dag, eller bra helg överhuvudtaget tycker jag :) . Haha ;) Frågar man dem får man nog ett annat svar men jag tycker själv jag gör det riktigt bra ;D Nä han är fin, och bättre i verkligheten måste jag säga! ;)
Jo men så är det ju :) När det är fler som äter så gör jag det med, dels för att andra gör det men också för att jag inte vill verka.. typ konstig. inte för att någon tycker att jag är konstig men folk reagerar ju om man inte äter. Men jag har ätit i helgen, men återgår till vanligt imorgon :) Trycker bort tjock-tankar och tänker att eftersom att jag ändå ser resultat så pass snabbt är det ju ingen fara. Ligger ju på kaloriunderhåll i veckorna och jag tror på att chocka kroppen då och då.. så det är lugnt. Dessutom går man ju inte upp allt på EN helg :) Det går inte .
Åh fy vilken oro. Så skönt att det inte var något!

2017-04-02 @ 22:13:03
URL: http://nwistrand.forme.se
Postat av: J

Den är bra!

2017-04-03 @ 01:36:29
URL: http://lessonoflife.blogg.se
Postat av: Lorissa Lovebomb

Borde testa, sov inte bra inatt, tankarna gick bara runt och jag sprattlade mest omkring. Gick till slut ut till soffan för att Erik skulle få lite ro. Efter en sömntablett lyckades jag dåsa iväg till lite muminavsnitt, men vaknade 4:15 igen och steg upp. Ibland är det ingen idé bara.

Jag jobbar fortfarande 83% och blev glad av det beskedet då, men nu kan jag inte för mitt liv förstå hur jag tänkte. Psykologen ville att jag skulle träffa läkare så jag kunde bli sjukskriven och jag bara sa nej. Men sedan dess klarar jag bara mindre och mindre - glömmer kollegornas namn, missar möten, tappar förmågan att avläsa digitala klockan och har ständig huvudvärk. Samtidigt känns det som att om jag bara klarar mig till sommarlovet vecka 24 borde det ge mig tid till återhämtning. Well jag vet inte, vill bara inte göra någon besviken!

2017-04-03 @ 06:56:50
URL: http://lorissalovebomb.com/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

Vad har du för E-postadress?: (publiceras ej)

Vad heter din blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0