Ansiktsmask

 
I måndags köpte jag den här ansiktsmasken. ↑ Jag provade den
igår och den kändes bra. Det var lätt att applicera i ansiktet,
vänta 10 minuter och den hade stelnat till sig, och sen var det
bara att skölja bort med ljummet vatten. Hyn kändes ren och
fräsch efteråt, precis som jag vill.
Har någon av er använt den och vad tycker ni i så fall?

Kommentarer
Postat av: Carolina Thoor

Använt ansiktsmask förut, men inte på länge. Kanske skulle vara mysigt att göra någon dag :)

Sv; okej. Jo, men alla har ju sina olika traditioner i sitt hem. T.ex. vi firar inte namnsdagar. Knappt att vi ens uppvaktar varandra på dem (och jag har namnsdag för alla mina tre namn i princip - Carolina Maria Thoor). Men alltid mysigt att bli uppvaktad på sin dopdag, men idag blir jag inte det och nog inte direkt i framtiden heller. Utan det var något då vi var mindre ;)

Förstår verkligen med tröttheten. Jag har varit ledig sen i lördags och jag är så rastlös. Dock är det ytterst få timmar jag är ensam. Killen min åker runt 12.30 och mina föräldrar är hemma allt mellan 16-18.00. Men ändå gör jag inget vettigt förutom att piggna på mig så att jag mår bättre fram till fredag, då jag arbetar samt till måndag :P

Jo, håller helt med. Super skönt då man sedan blir frisk hehe :D

2017-01-25 @ 18:23:27
URL: http://knaset.blogg.se/
Postat av: Tilda Barkselius

Härligt att den var så bra!

2017-01-25 @ 19:57:23
URL: http://nouw.com/tildabarkselius
Postat av: ajlimullersandvik.blogg.se

aldrig testat, men har hittills inte hittat en enda ansiktsmask som jag tycker om. Tycker alla är rätt usla, som ansiktskräm man har på lite för länge och sedan tvättar bort. Eller trälim... de där svarta "lim-maskerna" har jag dock funderat på. De känns lovande!

Fem affärer låter ju skiiiitmycket!? BRA! Jag brukar få panik efter första affären, sätter mig och "låtsas leta något i ryggsäcken" för att inte känna att jag svimmar typ... Fast jag var faktiskt till läkaren för det igår, och det är inte säkert att det är panik, för jag fick göra en EKG och det visade sig att hjärtat är lite tokigt och svagt - slår för långsamt. Så det kan ju vara det som ger den där yrseln när jag blir stressad.

Jag har aldrig varit på Pinchos, men det ligger nere på stan någonstans. Kungsgatan, det är väl den gata där Allstar också ligger, har jag för mig. Gamla Costas tror jag till och med.

2017-01-26 @ 06:18:10
URL: http://ajlimullersandvik.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

Vad har du för E-postadress?: (publiceras ej)

Vad heter din blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0