Min nyttiga smulpaj

För ett tag sen tipsade jag er om en nyttig smulpaj som jag hade
gjort med majsmjöl. Vid en middagsbjudning i augusti gjorde jag
en annan nyttig variant av smulpaj och det blev min favorit.
Så himla god med havregryn och kokos, och dessutom är den
nyttig. Varsågod här kommer mitt recept på nyttig smulpaj.
 
 
Ingredienser:
100 gram margarin
1 dl glutenfritt mjöl
1½ dl havregryn
½ dl riven kokos
0,25 dl steviaströ
1 tsk bakpulver
1 msk potatismjöl
Rabarber, hallon, blåbär eller vad du vill för bär/frukt.

Gör såhär:
Sätt ugnen på 200 grader. Smörj en pajform och lägg rabarber
eller önskade bär/frukt i botten. Strö över potatismjöl. Blanda mjöl,
havregryn, kokos, steviaströ och bakpulver i en bunke. Klicka i
margarinet i mindre bitar. Rör ihop till en smulig deg. Häll det över
bären/frukten. Grädda mitt i ugnen cirka 20-25 minuter.

Kommentarer
Postat av: Petra

gott det ser ut.

hoppas du får en bra lördag väll

2016-10-15 @ 19:06:47
URL: http://brunetpetra.blogg.se/
Postat av: Petra

gott det ser ut.

hoppas du får en bra lördag kväll

2016-10-15 @ 19:07:03
URL: http://brunetpetra.blogg.se/
Postat av: Caroline

Mmhh, såg jättegod ut! Tummen upp för att den är glutenfri också :)

Tack snälla! Dagen var väldigt mysig :) Hoppas du mår bättre också, såg att du fått ändra medicin.

Jag älskar förresten också mataffärer, särskilt såna stora som Willys, ICA Maxi osv :D

2016-10-15 @ 22:27:35
URL: http://nouw.com/awesomecaroline
Postat av: miningalinn

Bra tips! Är inget fan av paj men ändå!(:

Sv: jo det förstår jag. Jag träffar mamma om typ 3 veckor!😃😊

2016-10-16 @ 12:52:36
URL: http://nouw.com/miningalinn

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

Vad har du för E-postadress?: (publiceras ej)

Vad heter din blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0