Kvargbullar

Är det något jag älskar och som ger lyxkänsla på helgerna så är
det nybakade scones. Så gott! Dock innehåller det mycket vete-
mjöl vilket min mage inte är allt för glad i. Vet att många andra
också försöker hålla sig ifrån vetemjöl, så därför tänkte jag tipsa
om ett annat bröd som är superenkelt att göra och går lika snabbt
som scones, men som är mycket nyttigare: Kvargbullar!

Ingredienser:
3 dl naturell kvarg
3 dl havregryn
1 tsk bakpulver
1 tsk salt

Gör såhär:
Sätt ugnen på 200 grader. Blanda ihop alla ingredienser och rulla
till lagom stora bullar. Lägg på en plåt med bakplåtspapper.
Grädda mitt i ugnen cirka 20 minuter.

Kommentarer
Postat av: Days by Johanna

Låter som goda bullar!

då hoppas vi cheferna fattar, tyvärr är de inte alltid så kloka! :(

2016-06-20 @ 19:01:53
URL: http://daysbyjohanna.blogspot.se
Postat av: Erika

Åh, bra tips :)

2016-06-20 @ 20:40:00
URL: http://icanpikan.blogg.se
Postat av: Tilda Barkselius

Tack för tipset!

2016-06-20 @ 22:10:28
URL: http://fluring.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

Vad har du för E-postadress?: (publiceras ej)

Vad heter din blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0