Måndag

 

 

Godmorgon måndag och sista arbetsveckan innan semestern!
Ni kan inte ana hur skönt det känns att jag får semester på fredag-
eftermiddag, hihi.  Nu är det verkligen nedräkning och med det
en väldans massa som ska hinna göras före resan, både här
hemma och på jobbet. Mellan allt jobbande och packande ska
jag klämma in tre gympass och umgås med den finaste. Nu kör vi,
fullt tempo sista veckan innan tre veckors ledighet!


Kommentarer
Postat av: JoJo

åh jag vet själv hur jag räknade ner inför semestern veckan innan :) och så härlig känsla sen där på fredag eftermiddag när man stämplade ut, det kändes lite overkligt! :P

sv; tack så mycket gumman! <3 det är du också! ;*

är ju perfekt att det finns portionspåsar som man kan prova först :) åh nice att du tänkte ha den ena påsen i en tårta! :D hoppas det blir gott! :)

ja jag håller med dig om att amber romance luktar gott! :) är kul att ha några att välja mellan :) fast jag måste nog lugna ner mig lite nu med mist och lotions nu så jag hinner använda det jag har :P haha! hittade du nån ny mist när du och j var på knalleland?

men ingen fara gumman, blir lätt så på sommaren att bloggen kommer lite i andra hand. man har annat för sig helt enkelt :) kul att ni har träffats så mycket sen midsommar, är glad för din skull! :D hihi är bra att du berättar att du tänker förkorta jamie som j så jag inte tror det är johan. :P
hoppas du har haft en bra helg vännen och att du får en bra start på veckan. sista arbetsveckan nu va innan semestern? :)

Svar: Ja jag längtar sjukt till 13.30 då jag får semester, hihi! :D sån härlig känsla att stämpla ut från jobbet och veta att man är ledg 3v ;) ikväll åker vi till mamma, längtar grymt!!

Nej det blev ingen tur till knalleland och köpa VS-mist men idag ska jag ju till Landvetter så tänkte kolla då om jag hittar någon ny ;)

Ja vi har varit som klistrade typ med varann sen midsommar, hihi :) ätit middag vare dag med varann, bara sovit ifrån varann 3 nätter och så. Men sen kvöllarna har vi ju ibland gjort saker på egna håll som gymmat, fiskat, umgåtts med andra osv :)
Mia

2015-06-29 @ 10:36:25
URL: http://nouw.com/rockdoll
Postat av: carolines ♥

Åh så skönt med semester, lyllos dig - själv får man ingen semester på hela sommaren förhoppningsvis! :(

Svar: Jasså hur kommer det sig att du inte får någon semester i sommar? :(
Mia

2015-06-29 @ 12:07:18
URL: http://carolines.for.me/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

Vad har du för E-postadress?: (publiceras ej)

Vad heter din blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0