Five - If ya gettin down



Hemma hos mamma under jul blev det att jag lyssnade
på mina gamla cd-skivor eftersom jag inte har dator där.
Five var en favoritgrupp när jag var yngre så vilken
nostalgi det var att höra denna låt! Trots att det är över
10 år sedan som jag lyssnade på dem så kan jag
ännu låttexten.

Kommentarer
Postat av: J

sv:
okej:) ni borde sen bio film istället!

2015-01-19 @ 13:45:18
URL: http://wiinkys.blogg.se
Postat av: Karin

Sv: Ja precis! Dock är det inte lika drygt som dom dyrare schampoona, men just därför tror jag att priset inte skiljer så mke liksom om man ser på m,ängd :)

2015-01-19 @ 14:03:35
URL: http://karinlygnersjo.blogg.se
Postat av: Kajsa-Stina

Haha åh den här låten kommer man ihåg! Och precis som du säger. Även fast det var längesedan man lyssnade på en viss låt så kommer man ändå ihåg låttexten. Som när man lär sig cykla. Att det sitter kvar i ryggraden och man alltid kan det liksom :D

sv: Ja men det är ju så typiskt när man läser och tror att personen ifråga ska ha en stor roll när människan knappt syns med alls i filmen haha! Som en statist vid en restaurang typ.. Tycker också Fortesa Hoti och Filip Berg är superbra skådisar och han är ju väldans snygg måste jag säga! Så ska kika in den och se vad jag tycker om den. Ska kolla om den finns att få tag i på Swefilmer eller sådär. Dem brukar ju ha ett stort utbud av olika genrer :)

Mums! Jag håller verkligen med dig om att husmanskost är så ruskigt gott och bra mat med för den delen! Var iväg med pappa förut och då åt jag nilabborre med potatis och någon god krämig sås till. Det är ju husmanskost det om något! så smarrigt :) Tycker också det är kul med matlagning och även bakning. Ett intresse som man egentligen skulle göra något av. Starta ett eget tv-program tex ;) Nej men varför inte ställa upp i halv åtta hos mig? Dem brukar ju ofta vara nere i Göteborgstrakten så jag tycker du ska söka hihi! :D

2015-01-19 @ 14:07:36
URL: http://www.anorexinojag.blogg.se
Postat av: Mikaela

Lite sent svar (sisodär 3-4 månader efteråt haha), men tack så jättemycket! Värmer att höra. Eller hur, choklad och hallon är så gott tillsammans!

Svar: Jag försökte kommentera på din blogg men det går inte :/ Kul att du är tillbaka! :) och vad spännande att ni bor i en ny stad igen! Hur trivs ni i skåne?
Mia

2015-01-19 @ 14:54:32
URL: http://www.mgabrielson.blogg.se
Postat av: JoJo

haha ååh vilken nostalgi! hade deras skiva när jag var yngre. har inte lyssnat på dom på år! :P

sv; hehe ja jag håller med dig! :) sen gillar jag falkfilmerna också, tycker faktiskt bättre om dom än beck. sen att joel kinnaman är så het i dom filmerna gör ju inte det sämre ;D HAHA!

ja förstår att det känns bra och roligt för dig! :) ja, det är ju jättebra att ha med sånt på cv:t :)

det måste har berott på smeten. köpte sån där färdigblandad från kungsörnen, min kollega hade också köpt det förut och hon tyckte inte heller att dom blev goda. dom smakade seriöst spya :( jag sa absolut göra egna nästa gång jag ska göra cupcakes, blir mycket godare och så kan man ha i precis vad man vill ^^

ja taken-filmerna är så braa! ni måste bara se trean tillsammans! :D har ni planerat när ni kan ses nästa gång? :)

2015-01-19 @ 16:18:15
URL: http://rockdoll.devote.se

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

Vad har du för E-postadress?: (publiceras ej)

Vad heter din blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0