Zara Larsson - Lush life


Kommentarer
Postat av: Carolina Thoor

Den låten är jätte bra! :)

Sv; ja, den rätten är väldigt god! :D

Men det är ju jätte bra. Både du och jag har på onsdagmorgon då ;) jag ska göra en utredning på onsdag, lite spännande är det ju! :)

Okej, aldrig testat att äta en vanlig riskaka med pålägg på faktiskt. Men jag köpte jämt vanliga förut för att min brorsdotter fick alltid sådana av mig så hon kunde tugga på något gott :)

Nej, hoppas getingarna håller sig borta. Det är två eller tre som förvirrat surrat in i huset idag, men annars har det varit väldigt lugnt. Dem bad oss vara lite smått försiktiga med att gå ut på balkongen några dagar men ingen av Niclas eller hans syster lyssnade och gick ut direkt och vi har haft öppen balkong hela dagen xD

2015-08-24 @ 18:34:19
URL: http://knaset.blogg.se/
Postat av: Petra

härligt att höra

jo då det har den varit är nu helt slut så ska sova nu missar tyvärr idol men är helt slut efter dagen då det har varit en hettitisk dag för min del

2015-08-24 @ 19:56:17
URL: http://brunetpetra.blogg.se/
Postat av: Netti

Skitbra låt! Kram

2015-08-24 @ 20:47:20
URL: http://starby.devote.se
Postat av: Sara

Jag älskar denna låt, så otroligt bra :)

2015-08-24 @ 20:57:36
URL: http://www.baakochmaat.se
Postat av: Carolina Thoor

Sv; ja, hon är bra! :)

Jag ska göra en ADHD utredning. Finns lite tecken på att jag lider milt av ADHD, men jag tror ärligt talat att jag har GAD (Generaliserad ångestsyndrom) :)

Tack, det betyder mycket att du tror på mig! :D
Ja, det var en god lunch! :D

2015-08-24 @ 21:05:09
URL: http://knaset.blogg.se/
Postat av: sandra

hon är så duktig!

2015-08-24 @ 21:10:13
URL: http://www.sandramusic.spotlife.se
Postat av: MALIN

Denna låten är så härlig!

2015-08-24 @ 21:26:24
URL: http://malinkirstine.se/
Postat av: JoJo

den låten är så bra! :D

sv; ja helgen har varit riktigt bra :D har verkligen njutit av sommaren och det fina vädret :) hur var din helg? blev det bara lugnt hemma i soffan och sängen? <3

ja jag hoppas att arbetsgivaren lär sig att det inte funkar att jobba så som du gjorde. jag hoppas faktiskt att du kommer bli sjukskriven ett tag till, så du inte kommer tillbaka för tidigt utan att du är utvilad och helt bra när du kommer tillbaka!
bryr mig ju om dig fina vän! <3

2015-08-24 @ 21:34:31
URL: http://nouw.com/rockdoll
Postat av: Carolina Thoor

Sv; vad roligt. Aldrig sätt henne live när hon är äldre, men då vi var yngre vet jag ju att hon sjöng bra! :)

Jag tror inte att jag har ADHD, som sagt tror jag att jag har GAD om det är något. Men min mamma är väldigt säker och tycker att det är värt att kolla upp ífall det är något. Då kan jag få lite insikt i mitt liv om hur jag är som person och kanske får hjälp i skolan då jag har sjukt svårt att kunna koncentrera mig och har svårt att ta in vad lärarna säger eller ens påbörja en uppgift. Men jag tror inte jag har ADHD :)
Tack ska du ha! :) det kommer att krävas flera läkarbesök. Första (då imorgon) ska jag göra ett test. Nästa gång gör jag samma test fast då har jag tagit ett piller som heter koncerta. Då kollar läkarna/psykologerna hur min hjärna reagerar på och utan medicin och sedan får jag träffa min psykolog/läkare och han avgör då vilken utredning som bör göras eller hur det kommer att gå till! :)

Haha, ja det är super gott! Länge sen jag åt det dock! :P

2015-08-25 @ 08:12:58
URL: http://knaset.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

Vad har du för E-postadress?: (publiceras ej)

Vad heter din blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0