Torsdag

 
Imorse var det kämpigt att kliva upp ur sängen, jag var trött och
det var kallt i rummet. Inte kul, men tillslut lyckades jag ta mig upp.
Har nyss fått i mig frukost och ska strax bege mig mot jobbet.
Förmiddagen ska jag spendera på en brandskyddsutbildning, tror
det kan bli intressant. Bra att kunna i alla fall om det skulle börja
brinna någongång. Under eftermiddagen måste jag försöka skriva
lite utredningar, det har inte blivit mycket sånt i veckan eftersom
det varit massa möten.. Kvällen då? Det är vilodag från gymmet
så jag ska passa på att handla mat och sen gå till Melissa, roligt!
Hoppas ni får en bra torsdag!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Sv: allt bra idag? :)

2014-10-02 @ 09:27:57
URL: http://fbb.blogg.se
Postat av: Kajsa-Stina

sv: Ja det är så gott med frukost! Jag äter samma frukost varje dag jag haha. Känner att jag vill ha det så. Fil och müsli med 1 mjuk macka med smäör och pålägg och 1 glas juice. Smarr! :) Men som du säger är det ju jättemysigt att lyxa till det på helgen också :)

Men gud vad jobbigt att hon bor i samma område som dig. Hur stora är oddsen p ådet egentligen när ni bor i en relativt stor stad? Jag förstår verkligen att det måste vara jättejobbigt att se henne. Jävla idiot är vad hon är. Förstår att det är svårt att glömma det som varit när man också kan stöta på henna vart som helst :(

Åh ja jag ör precis likadan i och med grädde och cremé fraiche. Jag älskar också kycklinggryta tex men nu blir det sällan dem goda, krämiga kycklinggrytorna tyvärr utan då blir det nån lite tråkigare. Så tråkigt att man ska vara så rädd för lite fett :( Och jag brukar ibland liksom fundera på hur länge man kommer att ha dessa problem? Kommer man att dras med dem hela livet? Jag tror nog det faktiskt. Man kan nog lära sig att leva med dem och hantera dem på sikt och med träning men man kommer nog aldrig glömma kalorierna det innehåller osv och det känns så jobbigt att det ska vara så. Jag kan liksom inte titta på en maträtt och tänka bara, mm vad gott det ska bli utan det är också att man jämför med andra maträtter vad som äär nyttigast. Därför så kan jag få panik när jag ska äta ute och har flera alternativ att välja på då hjärnspökena sätter igång och det blir bara ett enda kaos i huvudet :( Brukar du äta ute ofta eller äter du mest hemma och försöker klura ut vad du ska äta? Tycker det är svårt att komma på maträtter emellanåt och då blir det ju självklart diskussioner här hemma med mamma och pappa..

Jag är precis likadan som dig i och med putmagen. Man känner sig så otroligt tjock alltså och ångesten blir enorm. Samma sak med mina ben. Dem sväller ju inte för att man äter men jag tycker ändå dem är tjocka :( Särskilt när man ska sova och benen liksom flyter ut eller så. Och när man sitter :(

Det är ju inte aktuellt för mig att träna ännu utan det får ju bli när jag är mer stabil eller vad man ska säga. Du borde egentligen inte träna nu heller eftersom du är så underviktig <3 Men förstår din oro i kroppen om att känna sig tjock och vilja träna. Jag har själv dessa tankar och dem är inte nådiga alltså. Men ett tips till dig när du känner dig tjock är att lägga dig på golvet. Det låter helt sinnes men om du ligger ett tag och försöker slappna av och känna in hur hårt det är mot din kropp. Sen vänder du till sidan/magen/ryggen/tillbaka osv. Gör så nån minut men att du ligger kvar på ett och samma ställe hela tiden så kommer du att känna dig betydligt mindre efter ett tag. Du kommer att känna dig så liten som du verkligen är.
Denna ångest man har för att känna sig tjock är så jobbig. Tankarna går bara runt runt i huvudet och man känner sig aldrig riktigt avslappnad i tanken. Vet din mamma och pappa om dina problem och kan stötta dig i det eller är dem helt ovetandes? <3

2014-10-02 @ 09:35:08
URL: http://www.anorexinojag.blogg.se
Postat av: Sessie♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Vi måste också handla idag - inte min favoritsyssla direkt:(

2014-10-02 @ 11:34:57
URL: http://sessie.se
Postat av: Petra

det var du inte ensam om jag hade också svårt att kliva upp i morse.
hoppas du får en härlig helg.

vad ska du göra i helgen?

2014-10-02 @ 15:36:01
URL: http://brunetpetra.blogg.se
Postat av: NICOLE

Haha så kul, sa till Henrik "Jahaja, Mia ska på en utbildning om brandskydd!" Direkt började han fråga vad den hette hahah. Yrkesskada =)

SV: Åh så underbart :D
Ja det är klart man gör det! Eller det skulle man ju gjort även om det var en kille, men som sagt det finns SÅ mycket fint! Hittade världens sötaste lilla pälsväst som hon ska få i julklapp :)

Jaa älskar nötter :D
Spännande det lät då ;)

Tack det har vi! Nu laddar jag för tenta imorgon :)

2014-10-02 @ 21:31:38
URL: http://nnnnicolee.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

Vad har du för E-postadress?: (publiceras ej)

Vad heter din blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0