Torsdag

 

Herregud vilken gårdag jag hade! Planen var att ha en skrivdag
men det ändrades snabbt då en kollega var sjuk och jag var
tvungen att hoppa in för att ta ett hembesök. Jobbigt då man inte
är insatt i ärendet men det gick bra ändå. Var en stressig dag så
det var väldigt skönt att spendera kvällen på gymmet med ett
svettigt cardiopass.

Men det där var som sagt gårdagen.. Nu blickar vi framåt mot
en ny arbetsdag och förhoppningsvis blir den här dagen lugnare!
Har ett möte inbokat under eftermiddagen men förmiddagen är
"öppen", så allt kan hända. Ännu en kväll ska spenderas på gymmet
med ett förhoppningsvis lika bra cardiopass som igår.
Vad ska ni göra idag?

Kommentarer
Postat av: Julia Müller-Sandvik

Sv: nej det verkar vara utmattningsnarare än influensa. Och utmattning tar ju såååå lång tid att bli frisk ifrån! :-(

2014-10-16 @ 06:08:21
URL: http://lorissalovebomb.blogg.se/
Postat av: Kajsa-Stina

Det är så jobbigt när man kastas in i nånting som man inte var förberedd på men bra att du löste situationen och tog det som en hjälte! :)

sv: Men åh så gott att jobbet erbjuder sån god frukost till er. Det är nog inte varje dag ni får sån god frukost kan jag tänka mig så man får passa på att njuta när tillfälle ges :) Fikonmarmelad har jag aldrig testat innan men det låter ju supergott på en macka med ost också. MUMS! Måste jag verkligen prova på hihi :) Vad har du annars för favoritbröd som du brukar äta? Jag älskar bröd och tycker det är så gott alltså :)

Ja men precis. Så är det ju. Vikten kan ju variera under dagen beroende på när man har ätit och druckit liksom. Det är som när jag väger mig varje måndag. Då utgår dem ju efter vikten som står på vågen. Men vem vet? Tänk om jag skulle dricka litervis med vatten tex. Då är det ju de som väger också. Men dem fattar inte det därborta på affektiva som det heter och det är väldigt sorgligt. Jag gör ju givetvis inte så längre. När jag gick på bup och det var vägning där så kunde jag ibland dricka jättemycket vatten innan just bara för att det skulle väga liksom. Men det har jag slutat med nu då jag inte känner att det är nån mening att hålla på så och att jag hatar den känslan av att vara full liksom :(

Vad jobbigt att du fick ångest igår. Det är aldrig kul. Denna dumma ångest som kan komma närsomhelst och ställa till det för en. Jag fick också ångest igår efter lunchen då jag och pappa hade ätit köttfärsbiff med potatis, svampsås, lingonsylt och grön blandad sallad. Det var jättegott asbolut men jag tyckte det var för mycket sås och sen fick jag ångest av sylten också. Brukar inte få det annars men det var så längesen jag åt just den sylten nu så det kändes fan. Men sen gick det ju över tackolov. Jobbigt att inte din obehagskänsla släppte trots att du tränade också. Hoppas du mår bättre idag? <3

Men åh så underbart att få ha suttit bredvid Helge Skoog! Det skulle jag också vilja göra haha. Han har ju en sån härlig röst och personlighet också. Och hans röst låter ju tillgjord på ett sätt. Alltså den låter felfri och helt perfekt liksom när han pratar haha! Pratade han med dig nånting också då eller? :) Den gubben är ju rätt gammal också. Äldre än vad man kan tro faktiskt :)

Kramar <3

2014-10-16 @ 09:35:17
URL: http://www.anorexinojag.blogg.se
Postat av: Lilla Malin

Och snart är det helg ;)

SV: Haha, ja det var jag inte fick ihop riktigt. Hade för mig att du läste eller bodde i Umeå eller något åt det hållet? Hur hamnade du här? Japp, vi är gifta sedan i juni :)

Postat av: Emelie

Det är alltid skönt att träna på kvällarna! :)

2014-10-16 @ 11:14:22
URL: http://nattstad.se/bymelli

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

Vad har du för E-postadress?: (publiceras ej)

Vad heter din blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0