Söndag

Vad ska man säga, är jag trött eller är jag trött? Igårkväll somnade
jag före 21.30, det är ju katastrof när det är lördag, haha!
Med nästan nio timmars sömn i bagaget vaknade jag vid 06.00 och
promenerade iväg till gymmet för ett benpass. Hade redan innan
träningsvärk i benen och nu känner jag av det ännu mer så imorgon
lär jag knappt kunna gå, haha. Nu sitter jag i soffan nyduschad
med tända ljus och ska äta en smarrig frukost samtidigt som jag
testar ett nytt te som heter "African Rooibos", luktar jättegott och
hoppas att det smakar lika bra. Dagen kommer jag spendera framför
tv:n med en filt, morgonrocken och kaffe. Perfekt att mysa och ta det
lugnt då regnet öser ner utanför fönstret. Ha en mysig söndag!
 
Har ni provat denna tesmak?

Kommentarer
Postat av: Kajsa-Stina

Ställde di klockan i morse eller vaknade du av dig själv? Jag vaknar nämligen av mig själv har jag märkt och dessutom samma tid varje dag nästan haha :o
Har aldrig testat den sortens te faktiskt men min kompis gillar roobios och smakade litegrann en gång men ett annat märke. Det var gott har jag för mig. Vad tycker du om det? :)

sv: Åh det är så mysigt och gott att göra i ordning frukost och lägga ner tid på den och inte bara krafsa ihop nånting bara för att utan att man lägger ner tid och energi på att göra det gott och fint :) Och att gå upp i tid och starta dagen på bästa sätt med ett träningspass och sedan bara mysa till det :)

Det håller jag verkligen med dig om. Pizzor från pizzerior är väldigt flottiga och liksom feta på ett annat sätt. Dom man gör hemma kan man ju välja själv vad man vill ha på och se vad man har i helt enkelt. Tycker du inte om skinka! Det som är så gott ju :) Fast det du beskrev lär ju inte heller fel. Älskar kyckling och ananas och jordnötter och bearnaisesås. God blandning :)

Mums det låter med dom hemmagjorda köttbullarna/biffarna/burgarna. Man vet ju inte heller riktigt vad dom färdigköpta innehåller och man kanske inte ens vill veta vad dom innehåller egentligen haha! Det är nog mycket skumt i där tror jag.. Men det är ju samma som med korv egentligen. Det innehåller nog också en del mindre mysiga saker kan jag tänka mig. Men i det läget så ska man nog bara äta och inte tänka så mycket. Det kan då vara jobbigt med innehållsförteckningar emellanåt då det står ordagrannt vad det innehåller haha. Hua :(

Jag känner verkligen igen den känslan som du beskriver då man inte tränar och rastlösheten som uppstår och ångesten då också såklart. Jag får ju också impulser att äta lättare mat och inte så mycket kalorier när jag inte kan träna. Jag kan ju inte göra det just nu och även så måste jag äta fulla måltider och mellanmål med mycket energi i osv så det är inte lätt alla gånger. Jag känner mig också så rastlös och äcklig på nåt vis när jag inte har ansträngt mig tillräckligt som anorexin tycker är tillräckligt. Jag känner mig inte värd maten då på ett sätt eftersom jag inte gjort mig förtjänad av den. Så jobbig känsla verkligen. Har du lätt att liksom förstå att du måste äta nåt rejälare när du har tränat tex? Eller blir det lätt så at du vill äta nåt lätt och nyttigt ändå? Ibland så kan jag förstå att som när jag inte åt tillräckligt och så att jag fått i mig för lite men jag gjorde inte direkt nånting åt saken eftersom det är så svårt att bryta mönstret och beteendet själv. Därför är det ju så bra att jag bor hemma och att jag har varit på avdelningen ändå så att dom sett att jag fått i mig tillräckligt. Även om jag inte kan kalla det vård som man går igenom. Hatar det stället verkligen. Dom har ingen koll på vad anorexi är överhuvudtaget och dom pratar bara om hur man ser ut och att man inte fungerar normalt för att man är sjuk? Alltså man är ju samma människa ändå. Bara det att man har anorexi liksom.

Åh tack fina du! <3 Vi får peppa och stötta varandra i alla lägen! Finns här om det är nånting du behöver prata om som sagt! <3

2014-10-12 @ 10:03:09
URL: http://www.anorexinojag.blogg.se
Postat av: Carolina

Ja det är riktigt mumsigt :D

Jaså? Äsch då man får somna tidigt! Själv satt jag mellan dessa två tjejer jag umgicks med igår och de sov vid 2.00 xD

2014-10-12 @ 10:45:25
URL: http://knaset.blogg.se
Postat av: Släpp taget. följ flödet

Vad duktig du är som kommer iväg till gymmet så tidigt! Jag är alldeles för trött för det så jag kommer bara iväg på kvällen :)

2014-10-12 @ 11:20:44
URL: http://tovanz.blogg.se/
Postat av: NICOLE

Nä jag har inte testat det, var det gott? :)

SV: Skoja inte! Kunde ju inte ens ringa samtal till någon, knappt se sms eller något :) Så kul att kolla instagram nu och se allting ;)

För mig hände det inte för reporna satt mest på "ytan", inte så att det satt långt ner. Men sen satte jag även på plast över vilket gjorde att glaset ändå stannade där :)

Ja eller hur ;) Haha.

Japp idag regnar det för fullt! Hoppas det är fint imorgon då älgjakten startar här :) Men idag gör det mig inget då jag ska mysa på här inne idag, en riktig mysdag :D

2014-10-12 @ 11:36:45
URL: http://nnnnicolee.blogg.se
Postat av: Carolina

Vet inte ännu, kanske åka och bo hos pappan? Eller så blir vi kvar här och umgås med mina föräldrar som kommit hem idag! :D själv då? Förutom hemma mys? :)

2014-10-12 @ 11:42:33
URL: http://knaset.blogg.se
Postat av: NICOLE

SV: Så mysigt ju =)
Skönt, och det förstår jag då du alltid ska upp så ruskigt tidigt ;) Haha

Det är ju toppen :D . När man kan tipsa varandra. Då får du tipsa vidare till mig ;D

Just nu har jag två olika sorters hemma med fruktsmak, en gillade jag inte alls! Men det är inte stor skillnad på dem :O Men har du testat Yogi-te? De gillar jag :)

Aha okej , det gäller inte här än :)

2014-10-12 @ 11:49:09
URL: http://nnnnicolee.blogg.se
Postat av: Carolina

Men att ta det lugnt allmänt, är aldrig fel ju :D

2014-10-12 @ 11:49:39
URL: http://knaset.blogg.se
Postat av: Julia Müller-Sandvik

åh så gosigt med ny tesmak också :)

2014-10-12 @ 11:59:46
URL: http://lorissalovebomb.blogg.se/
Postat av: NICOLE

SV: Så kan det vara :) Fast jag reagerar nog inte så på vädret riktigt, jag tycker bara det är riktigt mysigt och kommer in i ett skönt lunk liksom.. :)
Tack för tipset får jag säga, ska kolla in det :D

Typ Hälsote, finns för olika "anledningar", typ godnatt-te, hm ja jag kan inte förklara, men det finns på Hälsokostbutiken :) Lugna magen, bättra andningen, finns kvinno/man-te :) Osv.. Gott faktiskt. Har "Bedroom-tee" och gillar det så mycket! Inbillar mig att jag sover djupare och bättre när jag druckit det ;D

2014-10-12 @ 11:59:47
URL: http://nnnnicolee.blogg.se
Postat av: Liborius

ååh du är grym som tränar!!
sv. första veckan körde det ihop sig så jag var knappt hemma = hann inte gå till gymmet! och denna veckan har jag varit hängig och seg...men tänkte träna 3-4 dagar nästa vecka för att komma igång igen :) är ju så härligt när man är inne i det!

2014-10-12 @ 13:25:01
URL: http://liborius.se
Postat av: JoJo

sv; hahah oj, då var det verkligen uppskattat om det var slut redan till lunch ^^ du får kanske göra om det fler fredagar ;) hahah vad smart av dig att själv ha godis på kontoret ;D

ja det är skönt att fredagarna är lugnare, hade varit jobbigt om man slutade veckan stressigt tycker jag :P skönt att det var lugnare hos er i fredags :)

har du haft en bra helg då med gym, städning och handling? :) i fredags så kollade jag på massa sons of anarchy-avsnitt hela kvällen, igår var vi till rättvik och käkade lunchbuffé med släkten på pappas sida för att fira att han blev 50år förra lördagen och idag blir det en städ och tvättdag hade jag tänkt :)

2014-10-12 @ 13:32:13
URL: http://rockdoll.devote.se
Postat av: Kajsa-Stina

sv: Jajjemen! Idag blir det hamburgare med strips, dricka och alla tillbehör hihi! Har fasen längtat efter den här dagen för att få njuta och bara äta! Känns konstigt att erkänna det dock haha :) Vad ska du äta till middag idag? <3

Jag tycker också det är skönt att starta dagen med ett träningspass. Kan även vara skönt mitt på dagen också så att man kan piggna till och bryta vardagen för en stund och komma iväg och svettas lite. Träning är skönt när som men särskilt på morgonen :)
Ja men usch! Man har typ en tidsinställd klocka så man vaknar oftast samma tid ändå. Även fast man har möjlighet att sova längre haha. Så typiskt :(

Men gud så gott det lät med din hemmagjorda pizza. Det måste jag ju bara testa mig på att göra. Och just hemmagjorda pizzor tycker jag ju är lättare så varför inte köra på en sån i veckan kanske? :) Mumma! Tonfisk är ju såå gott och likaså salami och diverse grönsaker och ost såklart :)

Precis! Det är bara att tugga och svälja när det gäller korv och pölsa haha. För jag tycker faktiskt att pölsa är gott måste jag erkänna haha. Med potatis och rödbetor. Likaså isterband med stuvad potatis tycker jag är asgott haha :D Fördelen med att jag blivit sjuk är att jag "tvingats" äta varierad mat och testa maträtter som jag annars aldrig skulle testat på. Tex isterband och pölsa haha :)

Det är ju jättebra att du har såpass bra koll på kost och träning nu att du vet vad det är din kropp behöver efter ett tungt träningspass. Det jag är rädd för det är ju att man ska bli döhungrig.. Kan du känna dig jättehungrig ibland eller är det som så att du måste tvinga ner maten och att du inte har nån aptit? För ibland är det så för mig att jag är skitmätt innan jag ska äta och sen när jag väl börjar äta så blir jag hungrigare istället? :o Som att man väcker magen och påminner den om att det är dags att äta typ? Sen ibland kan jag vara jättehungrig och ibland inte alls. Är orolig för det här med hunger och mättnadskänslor också. Har du problem med dem känslorna? <3

2014-10-12 @ 13:55:38
URL: http://www.anorexinojag.blogg.se
Postat av: Flisan

sv: ja super skönt :P

hehe tack men vi förlorade :P
skönt :)

2014-10-12 @ 14:02:37
URL: http://fbb.blogg.se
Postat av: Boel

Inte provat den smaken :)

Sv: Ja, samma här :D
Hoppas du har haft en fin helg :)

2014-10-12 @ 17:47:46
URL: http://boelish.blogg.se
Postat av: anniepiie

Låter som en perfekt söndag!! :D Jaa, det teet är gott, passar dessa höstdagar!! SV: Jaa, men jag tyckte inget speciellt om Päron/choklad teet. haha Macaron/Jordgubb är fortfarande favoriterna hos mig! :) Trevlig kväll. Kram

2014-10-12 @ 20:56:37
URL: http://anniepiie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

Vad har du för E-postadress?: (publiceras ej)

Vad heter din blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0