Måndag

 
Trots en väldigt lugn helg som spenderades hemma i soffan så
har helgen rusat iväg och nu är det måndag igen. Back to buisness!
Ska starta morgonen med ett möte, flera telefonsamtal och sedan
utredningsskrivande. Eftersom det blir en heldag inne på kontoret
så gäller det att ladda upp med en ordentlig frukost så jag håller
mig "klar" i huvudet och inte tappar koncentrationen. Så nu är det
dags att avrunda och göra frukost. Efter arbetsdagen ska jag till
gymmet där cardio och ett magpass väntar. Gött!
Hoppas ni får en bra måndag!

Kommentarer
Postat av: Julia Müller-Sandvik

Sv: ja, här i Jokkmokk täcker ett tunt fint puder marken och det är -2. Och det är tidigt, men det är vackert :-)

2014-10-20 @ 06:04:49
URL: http://lorissalovebomb.blogg.se/
Postat av: Kajsa-Stina

sv: Jag älskar också frukt. Det är så förbaskat gott alltså. Gillar också banan, äpple, päron, vindruvor, apelsiner. Ja det mesta haha. Men som du säger så är ju banan inte farligt att äta. Herregud. Bara för att den frukten innehåller mest kalorier så ska man ju inte sluta att äta den för det. Frukt och grönsaker är ju jättenyttigt ändå. Och choklad som du säger är ju inte nånting man ska äta varje dag. Däremot frukt och grönt!

Men åh så gott :D Tack för receptet på hur du gjorde det. Ska definitvt laga till det nån dag. Tycker om fisk mycket annars med tycker det är rätt svårt att komma på maträtter med det men nu fick jag ju ett recept av dig så det är ju super :)

Ja att kunna äta godis och godsaker varje dag skulle man ju inte tacka nej till. Är också fruktansvärt orolig för att unna mig saker då jag är rädd att gå uppi vikt och bli tjock. Grejen är ju den att både du och jag måste gå upp i vikt. Men det är inte lätt att unna sig ändå tycker jag. Jag är så rädd för att tappa kontrollen och bara äta, äta, äta liksom. Att inte ha nån hejd på mig själv och ingen stoppknapp. Sen jag blev sjuk så har det blivit allt eller inget för mig känns det som. Tycker det är så jobbigt och svårt att hitta den där balansen och vad som är lagom. Annars är jag verkligen en gottegris som sagt som älskar godis och allt vad sötsaker innebär. Åh. Att man ska ha dessa problem och inte bara kunna skita i det och äta det man är sugen på utan att tänka miljoner tankar på det.

Tycker att det var starkt av dig att flytta hemifrån såpass tidigt och samtidigt göra slut med det förgågna och börja om på nytt. Alltid skönt med en nystart och försöka iallafall att glömma det som varit. Även om det inte går att glömma det. Iallafall komma bort ifrån det och se nåt nytt och få nya intryck :) <3

2014-10-20 @ 08:58:02
URL: http://www.anorexinojag.blogg.se
Postat av: MATILDA

Låter som en bra ide att ladda upp med en bra frukost :)

2014-10-20 @ 10:30:21
URL: http://matildays.se

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

Vad har du för E-postadress?: (publiceras ej)

Vad heter din blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0