Dag 278 på årsutmaningen

Dag 278: 5 härliga höstplagg du gärna går runt i.
Jag älskar att mysa runt i min ziperall på hösten, den är så
varm och mysig. Sen använder jag gärna stickade koftor,
stickade yllesockar som mommo gjort till mig, gosiga halsdukar
och ett par svarta jeans.

 

Kommentarer
Postat av: JoJo

mysiga höstbilder! :)

Sv; du är duktig du! :D vette tusan om jag skulle orka träna så tidigt xD på helgerna vill jag sova då jag inte får göra det i veckorna ^^ men måste vara skönt att träna då det knappt är nå folk där :)

men skönt att det ändå inte är mer än 2h restid :) det går ju rätt fort, speciellt om man har en bra tidning med sig ^^

ja, är kul att jag hittade lite som fick följa med mig hem ^^ ja brända mandlar är ju supergott!

jag är lite imponerad över mig själv faktiskt att jag bara kan hålla mig till en gång i veckan, jag åt det rätt ofta innan. men bara man ger sig fan på att bara äta det en gång i veckan så klarar man det :) allt går bara man vill! ^^ dock blir det onyttigheter för mig imorgon då vi ska fira pappa som fyllde 50år igår. men jag ska inte äta så mycket hade jag tänkt :)

2014-10-05 @ 13:18:10
URL: http://rockdoll.devote.se
Postat av: B Y S M J

härlig inspo!

2014-10-05 @ 13:32:16
URL: http://bbysmj.blogg.se/
Postat av: Life of Johanna

Haha även katter vill väl ha lite sovmorgon! :)

2014-10-05 @ 14:07:44
URL: http://lifeofjohanna.se
Postat av: Kajsa-Stina

Så mysiga och fina bilder. Jag älskar att gå omkring i mjukiskläder. Men det har nog också mycket med anorexin att göra att det är skönt med kläder som är lösa så man inte känner så mycket :(

sv: Okej! Det låter som ett intressant jobb. Har du jobbat där länge? :) Jag gick ett år på omvårdnadsprogrammet på gymnasiet men hoppade av efter ett år som sagt eftersom anorexin blev värre.. Så jag får ta tag i studierna igen när jag orkar och är motiverad. Just nu är jag inte motiverad till att plugga eller jobba tyvärr :(

Det är så jobbigt med långvarig ångest som kan sitta i flera timmar och dagar till och med. Men har du annars några ångestdämpande som du kan ta till om det är för jävla jobbigt? Jag hatar att äta ångestdämpande men ibland är det nästan enda utvägen.. Har testat, attarax, lergigan, sobril, stesolid osv. Inget jag är glad över att vara tvungen att ta utan personalen på avdelningen snarare tvingade i mig dessa piller. Så dåligt av dem att den erbjuder sån "vård"

Jag tycker också om fiskpinnar och jag har också tänkt om "är det nyttigt eller onyttigt" men då försöker den friska jag tänka att fiskpinnar är ganska så smala till storleken och det är mycket panering på men istället för att steka dem så har vi dem i ugnen så det känns lättare då :)

Tack snälla <3 Idag på utmaningsdagen så blir det hamburgare med strips, dricka och hela alltet med tillbehör. Och grejen är den att jag kan få ångest över det men nu har jag ätit det såpass många veckor ändå att det känns okej :o Klart det är jobbigt emellanåt när man sitter där och äter men jag kan känna att det är gott och det är verkligen ett steg i rätt riktning! :)

Pizza är verkligen nånting som jag också älskade förut och åt varje fredag eller varje helg med familjen innan jag blev sjuk. Så jävla gott alltså. Jag har inte ätit pizza på fler år.. Tror det är fyra år sen sist jag åt pizza och då gick det bra eftersom jag hade en bättre period då men sen dess har jag inte vågat mig på det tyvärr :( Åh det är så synd att få den där förbaskade ångesten efter man ätit nånting "onyttigt" som nyttigt. Hur mår du idag och hur har maten fungerat såhär långt? Vad ska du hitta på till middag idag? :)
Tusen kramar till dig <3

2014-10-05 @ 14:26:26
URL: http://www.anorexinojag.blogg.se
Postat av: Petra

ja vill bara få kallesen nu till sjukhuset så det är över sen är sjukt nervös inför koloskopi undersökningen har aldrig gjort det tidigare men det kommer gå bra men är nervös ändå gillar inte nålar eller sprutor det är det jag tycker är obehagligt.

aha okej vad roligt blir det hälsa på hos killen och lite shopping?

nä det brukar jag inte göra innan gymade jag mens en fick jag problem med min tå så kan inte ha för trånga skor så jag är ute och gå istället

2014-10-05 @ 14:28:03
URL: http://brunetpetra.blogg.se
Postat av: sanna

så fina höstbilder:)

2014-10-05 @ 15:34:03
URL: http://zinja.se
Postat av: Flisan

sv: hehe ja med vaniljkräm :P
ja riktigt skönt :D

2014-10-05 @ 15:36:06
URL: http://fbb.blogg.se
Postat av: Michelle

Sådan mys-feeling jag fick! :)

2014-10-05 @ 16:42:11
URL: http://mischakaro.blogspot.se/
Postat av: JoJo

sv; själv är jag inte för gym överhuvudtaget, jag tränar hemma när jag tränar. har en egen crosstrainer vilket jag tycker är hur lovely som helst ^^ usch vad drygt att vakna automatiskt av dig själv vid 6-tiden :( jag sover väldigt dåligt och vaknar minst två gånger varje natt, därför är det extra skönt att få sova lite längre på helgerna :P

men precis! dock måste jag bli lite bättre att tänka så när det kommer till själva träningen också. där är jag mindre bra och mindre motiverad just nu :( jag tror på dig och tror du kommer klara att äta onyttigt endast 1 dag i veckan! :)
btw, jag smakade nutellafudgen tidigare idag, den var riktigt god! :D

2014-10-05 @ 16:57:50
URL: http://rockdoll.devote.se
Postat av: Petra

ja dom är så enkla och göra med och så goda

okej då förstår jag

okej vad roligt

jag höll på med bandy på is när jag liten sen ridning men tröttnade på det sen när jag blev äldre

2014-10-05 @ 17:07:29
URL: http://brunetpetra.blogg.se
Postat av: Lilla Malin

Jag skulle gärna använda sådana plagg på grund av mysighetsfaktorn men tyvärr dör jag av värmeslag då :/

Postat av: NICOLE

Såååå mys =) Bästa hösten!

SV: Ja faktiskt så hade svärmoren köpt hem det igår så jag tog ett par :) Men jag är ju mer för godis haha men i värsta fall så... ;)

Nej inför idag hade vi inga planer! Eller jo, egentligen skulle vi ha kollat på bil men Henrik fick lite kalla fötter ;D Så vi tar det till veckan förmodligen! Hoppas det blir något av det :)
Har du några roliga planer inför veckan? :D

2014-10-05 @ 22:18:42
URL: http://nnnnicolee.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

Vad har du för E-postadress?: (publiceras ej)

Vad heter din blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0