Fredag

 Igår på jobbet julpyntade vi korridoren, så mysigt!

 
"Nu är det slut på veckan, det är dags för fredagsmyyys!!".
Ja om några timmar får jag sjunga på den låten för nu är
det äntligen fredag och sista arbetsdagen för denna vecka.
Känns skönt då jag har haft fullt upp varje dag. Idag är det också
en hel del att göra, ett hembesök ska avverkas och utredningar
ska skrivas. Efter jobbet väntar fredagsfys på gymmet i form av
cardio och magövningar. Sen blir det fredagsmys här hemma
med Diesel, en mugg te och gott att äta. Myspys!
Har ni några planer för fredagskvällen?

Kommentarer
Postat av: Elin

Åh, snacka om julkänslor... Jag längtar! :D

2014-11-28 @ 07:31:40
URL: http://ptbyelin.se
Postat av: Sara

Skönt med helg ! Det blir så mysigt med julpynt :)

2014-11-28 @ 11:11:48
URL: http://www.baakochmaat.blogg.se
Postat av: Kajsa-Stina

Så fin och mysig bild :) Tänk vad lite julpynt kan göra! Kan piffa till vad som helst och göra det så mycket hemtrevligare. Skönt att det är fredag också och en skön helg som väntar på oss hihi! Låter som du ska ha en mysig kväll med Diesel och först ett träningspass :D Vad blir det för god middag hemma hos dig idag? :)

sv: Du har helt rätt i det! Kommer ihåg när jag var inlagd nu i somras och berättade min ångest över att jag tycker min mage ser ut som den tar åt sig allt fettet liksom. Men då sa den kloka personalen ( han är den enda jag tycker om där av typ 40pers ) då sa han precis som din Johan sa att eftersom jag är så smal överallt annat på kroppen så känns de som att magen blir jättestor eftersom det är där maten hamnar först och man blir uppblåst för att magen inte är van. Tex bröstkorgen osv är ju benig och det går inte att "fylla ut" lika lätt där som med när maten hamnar i magen menar jag. Då ser det ut som man är jättetjock när det i själva verket är luft och mat bara. Inte fett. Så Johan är helt rätt ute där i och med när du tycker du känner dig tjock om magen. Däremot tycker jag att jag börjar bli tjock överallt nu.. Rumpan/låren/armarna/ansiktet/magen. Usch. Men jag hoppas att det till stor del beror på inbillning.. Får se hur vikten ser ut på måndag men klart den kommer vara uppåt. Men får försöka tänka positivt. Att kroppen mår bättre av detta på sikt och att det är bättre att få vara hemma än att behöva vara inlagd på en avdelning :)

Starkt av dig vännen att unna dig lite godis igår :)<3 Dumma jävla tankar som ska komma och förstöra ens mysiga stund :( Själv så mådde jag inte heller något vidare varken i går eller tidigare i veckan. Det är först idag som jag mår lite mer okej iallafall. Hoppas din ångest försvann relativt fort igår och att du ändå kunde känna nånstans att du var duktig som tillät dig lite gott :)

Hur mår du annars idag? :) Själv ska jag strax göra i ordning middag och fortsätta julpynta här hemma hihi :)

Kramar <3

2014-11-28 @ 15:43:40
URL: http://www.anorexinojag.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

Vad har du för E-postadress?: (publiceras ej)

Vad heter din blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0