Daimsnittar
goda. Här kommer ytterligare en variant på dessa snittar, denna gång
är det daimsnittar. Försvinnande goda!
Ingredienser:
220 gram rumsvarmt smör/margarin
4 msk ljus sirap
5 dl vetemjöl
2 dl strösocker
1 ½ tsk bakpulver
1 msk vaniljsocker
200 gram Daim-mjölkchoklad (eller 2-3 dubbel-Daim om du hellre vill det)
Sätt ugnen på 200 grader. Hacka chokladen. Rör ihop socker och
smör mjukt, arbeta sedan i sirapen. Blanda de torra ingredienserna i
en skål och rör ner det i smörblandningen. Arbeta ihop till en smidig deg
och tillsätt den hackade chokladen/daimen.
Dela degen i två delar på en bakplåtsklädd plåt och tryck ut till längder.
Platta till dem lite. Grädda mitten i ugnen på 200 grader i cirka 8-11 minuter
tills de fått fin färg. Skär dem i snitt medan de är ljumna och låt sedan svalna.
Haha precis! Det är nog för man vet att det är så otroligt mycket bakterier i dom. Jag har så otroligt svårt för bakterier. Och dessutom glömde jag min kanske största fobi - baciller. Haha! Låter stört men usch, jag klarar knappt av att någon annan än mig och Oskar ligger ovanpå våran säng tex.
Men åhhh så gott =)
Ja, nu med Erik känner jag inget större behov och göra något. så länge han är vid min sida så är jag nöjd :)
sv visst är det härligt. kommer sova gott i natt. kommer ta en kall dusch innan jag kryper ner i sängen. samma här köpte också en hel del frukt meloner gott
Mums vad gott, så bra tips :) kram
Åh så gott :)
sv: hehe okej najs, idag har jag gymmat och jobbat :P
Jag är verkligen inte förtjust i kakor, men de låter goda trots allt hihi:) Det var evigheter sedan jag bakade något nu.
sv: Tack snälla. DU borde verkligen ta dig till djurparken snart och kika på ungarna. SÅååååå söta:)